Tehnički kutak > Injection
Runner 70: kako posti%u0107i maksimum?
JogFromYamaha:
Imas lijepo do high end setupova cilindre problem je sta sam moras odraditi usis i klapnu gasa i mapirati TCU jedinicu da to sve proradi.
PJIta:
kao što sam već napisao, ECU se ne može remapirati (osim stavljanja mapa za ''otključavanje'' originalnog ECU-a), pa ne razumijem zašto inzistirate na tome da se to može učiniti. Ako je istina da se to može učiniti, možete li mi reći neka imena korisnika koji su to učinili?
Nadalje, ne mislim da je moguće ugraditi učinkovitije cilindre s obzirom da vrijeme usisa i ispuha ne bi odgovaralo onima postavljenim u ECU-u, a da ne spominjem da bi radilica bila previše opterećena za snage veće od normalnih 70 baza
PJIta:
Želio bih urediti izvješća i pročitao sam da su Zipovi u redu. Koliko zuba imaju mliječni (7%) i sekundarni (13%) zubi?
Mogu li stati 7% ili 13% ili smetaju li izvornim omjerima?
Nadalje, mogu li ugraditi Malossi mhr varijator? Trebam li napraviti promjene? Koji remen trebam upotrijebiti sljedeći?
Hvala vam
dario007:
14/46 je primar 15/48 je sekundar sa zipa koji trazis.
Za multivar mhr ne treba nikakve preinake, remen najbolje koristiti serijski.
U praksi 13% odlično radi na 70cc kojeg sam frendu slagao.
Polini vario,ditech polutka,13% getriba, drevo sa glavom od Peugeota, 3 bara regulator i skemijana dobavna mikuni pumpa jer je ostajao bez goriva.Još je klapna 20mm i airbox otvoren na 25mm.
Krajnja je 103gpsa.
PJIta:
Bok dario007, hvala na intervenciji.
Iz koje godine treba biti zip? Zato što sam za sada našao originalna izvješća koja se razlikuju od onih koje ste mi rekli.
Koji je kod mhr multivar? jer ako ga tražim, nađem multivar 2000 mhr, multivar mhr team, mhr 101 itd.
Također, koju težinu valjaka i koju protuoprugu trebam staviti?
Ako ponovno pročitate neke od mojih poruka iznad, vidjet ćete da sam pokušao sastaviti upravljačku jedinicu za 70 ditech Malossi, ali mi je zadavalo probleme. Postoji li način da se to ugradi, a da se ne upali lampica za ubrizgavanje i da igla za temperaturu ne poludi?
Nisam razumio (prevoditelj je čudno preveo) dio o mikuni pumpi. Možeš li mi to prepisati?
Hvala vam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju