Tehnički kutak > Injection
Runner 70: kako posti%u0107i maksimum?
jurkec:
Lampica treperi jer imas ECU od Ditecha ,a purejet nema el. uljnu pumpu kao na ditech i tu je problem.
Odzraci sistem kad motor postigne radnu temperaturu
PJIta:
--- Citat: jurkec - 20 Listopad, 2023, 23:13:00 ---Lampica treperi jer imas ECU od Ditecha ,a purejet nema el. uljnu pumpu kao na ditech i tu je problem.
Odzraci sistem kad motor postigne radnu temperaturu
--- Kraj citata ---
Bok jurkec!!
Dakle, ako želim nastaviti koristiti ovu kontrolnu jedinicu, trebam li nastaviti treptati svjetlo?
Ja odzračujem iz onog malog vijka iznad razvodnika koji šalje vodu u cilindar, zar ne? Ali zašto je temperatura ostala ispravna s prethodnim upravljačkim jedinicama (original + Malossi za purejet)? Nisam ništa dirao u rashladnom sistemu...
Međutim, kad je motor hladan, on se bori da ostane upaljen s Ditech kontrolnom jedinicom. Hoćete li reći da ću ako montiram Polini šalicu samo s klipom i oprugom (dakle bez podloški) riješiti problem?
Hvala vam!
JogFromYamaha:
Prvo i osnovno odzracis sustav dok je sustav vruc, i tot ako da otvoris cep posude cekas da cijeli sustav bude vruc (15 minuta voznje) i onda odzracujes na vrhu cilindra i das mu gasa da se digne protok vode u sustavu. Svi mjehurici moraju izaci. Cak naginjanje motora u lijevo desno pomaze da mjehurici zraka dodu u najvisu poziciju cilindra.
PJIta:
Zatim sam pokušao odzračiti, ali nije bilo zraka u krugu (u stvarnosti, ponavljam, problem s temperaturom se pojavio s promjenom upravljačke jedinice).
Po mom mišljenju grije se jer je motor previše osiromašen (također imajte na umu da sam povećao usis zraka u filter kutiji na oko 26, a TPS na 20), plus kad postignem 70 km/h motor se više ne diže kao kod stara upravljačka jedinica i trebalo je neko vrijeme da postigne maksimalnu brzinu, koja je također manja nego prije.
JogFromYamaha:
Neces imati nikakvo poboljsanje sa 20 tpsom i preradenim airboxom jer to tako ne funkcionira.
Stavi serijski tps i serijski airbox sa serijskim filterom.
Onda se provozaj i vidi sta se desava. Temperatura bi se trebala normalizirati jer ce se smjesa obogatiti.
Veci filter zraka i klapna ne znaci da ce ici bolje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju