Poggiali znam dobro šta si rekao, te sve radilice radi CM firma koja ih onda pakira u različita pakovanja, pa onda imaš top,rms,motoforce,bgm itd.
U prijevodu je to jako dobra budget radilica, a sad kak izgleda bože moj...Forum je glavni izvor gluposti pa se pisalo da se to trusi, da bude se otopilo, da ce ispast plastike itd. Nek mi samo jedan stavi sliku da mu se to zapravo i dogodilo i ja bum se slozio da ne valja, do tad praktično valja.
Zmajur: Meni je potpuno jasno da se ti nemreš odlučiti jer nisi vidio ili probao kako neki setup ide i funkcionira. Ja sam u svojim početcima krenuo kao i ti base, pa blagi midrace, pa turpija, pa bačvica, pa ovakav spuh. Znači svaki takav setup sam slozio od nule i vozio neko vrijeme. Kao i probao kombinacije koje su po forumskim pričama bile ne spojive pa su se poslije moji setupi kopirali jer su se pokazali dobri i ljudi su to vozili.
Da mozeš probati nešto takvo odma bi znao jel to za tebe ili nije. Ali Sport pro mk2 je cilindar koji ti ostavlja mnogo rezerve da probaš bilo kaj od auspuha šta ti padne na pamet i promjeniš karakter tog kita od base setupa u jaki midrace.