Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 - Noob Project

<< < (4/35) > >>

Toni46:
Yasuni R ne dreci i tocno je ono sto ti treba. Super performane a tihi limeni zvuk. Top auspuh

dario007:
Leovince touring i sito plus (bačvica) ti imaju selene i najtiši su, čak bi rekao da je sito tiši. Yasuni koliko god da je dobar ima veču buku, uočljiviji je i moguce da te budu zafrkavali na tehničkom.

Kit obavezno replicu, jer je malossi sport šit.

Getriba svakako sekundar jer on ne zavija i to Polini 13% ili Malossi 10%, svakako preporučam Polini jer je on na skuteru nečujan dok malossi malo fučka.
Ili najbolja opcija ako uspiješ od Zipa 15/48 sekundar nać, on je 13% isto.

Ovak nešto možeš očekivati onda, s tim da je ovo drevo sa nekim leovince prastarim auspuhom koji je bio baš jako slab pa je bučniji nego bi bila bačvica. To su putne brzine bile čudo, išo je 90 po satu na 7500rpm, trošio ispod 4L, a u krajnju je išao super jer je getriba bila ekstremno duga(čak i preduga za tu aplikaciju, al jbg takvu sam imao)

challenbeen:
Rekao sam ti vec, Drevo70 i Giannelli GO, drevo za LC je duplo kvalitetniji od onog od AC... tako da sve ostalo ti je bacanje love u vjetar.

dario007:
Taj Gianelli GO je baš low budget auspuh, a i zvoni iz njega ko da po loncima nabijaš. Ove što sam naveo su neusporedivo bolji i kvalitetniji auspusi.
Drevo je dobar, al to je več probao i vidio, vrijeme je za alu nikasil :)

challenbeen:
Kako je meni bio tih i odličan? AC i LC su drugi svijetovi na 50cc pogotovo za teže likove u mojoj klasi  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju