Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 - Noob Project

<< < (27/35) > >>

dario007:
5mm su ti sva crijeva, ono od vakuma ne mijenjaj jer nikad ne ode. Gorivo RMS silikonsko prozirno je tip top

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 14 Rujan, 2023, 21:31:52 ---5mm su ti sva crijeva, ono od vakuma ne mijenjaj jer nikad ne ode. Gorivo RMS silikonsko prozirno je tip top

--- Kraj citata ---

Thanks... Trenutno imam stage 6 crijeva, RMS cu naknadno narucit...

Zmajur:
Prvo stigao je gospon Yasuni.... Sad imam ni manje ni više tri, četri spuha... :laughing6:

Drugo, sa zakašnjenjem sam se sjetio izmjerit kompresiju starog cilindra. Odradili smo to ručnim kurblanjem , pa eto nek i ja imam malo sreće pa dobih lijepih 8 bara...

Zatim, sam se bacio na krpanje plastike, koja i ne mora biti cakum pakum...

Kasnije, da ne gubim svjetlost dana, nabacio sam vilice, koje imaju minimalni luft  ( mozda ni s novim bukolama nebi bilo nista bolje ) i ubacio mašinu...

Jos me ceka rashlada, gorivo, podmaziva je, kočnice, struja, deklo.... :help:

dario007:
Nezz imaš li u planu, ali vxr ima 1L veči tank, bilo bi dobro da si i njegov kiler ubaciš...Isto tako bi bilo dobro da i vilice od vxra staviš, razlika je brutalna.

Lijepo napreduješ i baš mi je drago da je mašina sad pic pic. Lijepo si se posvetio detaljima oko provjere bloka, jer realno inače nebi ni znao da nešto ne valja.

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 15 Rujan, 2023, 20:31:25 ---Nezz imaš li u planu, ali vxr ima 1L veči tank, bilo bi dobro da si i njegov kiler ubaciš...Isto tako bi bilo dobro da i vilice od vxra staviš, razlika je brutalna.

Lijepo napreduješ i baš mi je drago da je mašina sad pic pic. Lijepo si se posvetio detaljima oko provjere bloka, jer realno inače nebi ni znao da nešto ne valja.

--- Kraj citata ---
:laughing6:

Hvala na prijedlogu i Challenbeen mi je predlozio isto na samom pocetku. Sada sam trenutno dekintiran, djelovi, iako polovni nisu toliko povoljni, pogotovo vilice i kiler, mada i za klasicni tank traze po 100€.  :laughing6: . Međutim, nisam odbacio preporuku, vec stavio na pauzu dok se opet ne skupi koji celer...

Volio bih biti puno detaljniji u svemu ali nemam uvjeta, prostora da to odradim kao i vi, pa malo i brzam, preskacem sto nebi trebao. Prostor je skucen, sve natrpano oko mene i po kutijama, a plastike razbacane po kuci od spavace sobe ( ispod kreveta) pa sve do vrha kuhinjskih elemenata.... :laughing3:

Mene najvise kopa, hoce li me skuter dopeljat do teh.pregleda i nazad sa blokadom na variomatu (prsten 7mm), blokadom na spuhu i duzim prijenosom.  Drugo je sve OEM, rolice 6.4g, opruge, dizna 54...  :help: :help:  :help: :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju