Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 - Noob Project

<< < (26/35) > >>

avr freak:
Daj si pusti mira od toga, nema smisla. Neka bude OEM kako je, tako je najbolje i najljepše.

Kako to da nisi plastike lakirao prema originalu (boji)?

Zmajur:

--- Citat: ivan_nrg - 13 Rujan, 2023, 11:40:18 ---Ili možda probati zatamniti far sa 3M folijom?  :dontknow:

Sad nisam siguran zbog topline koju žarulja stvara...

--- Kraj citata ---

Nisam bas od.tog zanata,  :dontknow:

--- Citat: matija84m - 13 Rujan, 2023, 13:22:32 ---Svi pojacavaju svjetlo, a ti bi ga zatamnil ???

--- Kraj citata ---

Ja po noci spavam,  :laughing6:

--- Citat: avr freak - 13 Rujan, 2023, 14:25:05 ---Daj si pusti mira od toga, nema smisla. Neka bude OEM kako je, tako je najbolje i najljepše.

Kako to da nisi plastike lakirao prema originalu (boji)?

--- Kraj citata ---

Iskreno, volio bih ja da je "candy red" al to bi bilo previse ulaganja , trenutno...

Zmajur:
Jos jednom sam prosao baze, sjaje se ka pasja muda. Onda bez stiskanja, doslovno spusten svojom tezinom stavljen je drugio dio bloka i sa sondom ( špijuni, mjerni listici ) od 0.05mm provjereno svugdje. Isto tako kao didatna provjera,  stavio sam sloj loctita, stisnuo i ponovno otpustio. Doslovno je iscurio da na stjenkama nije ostalo nista.., njente, nada....  Blok je sada namazan sa 510  Loctite, kompletiran, zajedno sa cilindrom i ceka sutrasnji test.
Bude li pustao, ide on na ramu pa nek se zacepi voznjom... :laughing3:

Poggiali:
sunce ti, pa tebi ni netreba diht masa sad  :toothy10:

Zmajur:
Eto ga, napokon drzi ko boca.... Spakirano, spremno za ugradnju.  Sad se mogu posvetit laganoj montazi na ramu da oslobodim prostor u misjoj rupi...pa da krenem sa kocnicama, deklom i drugim sitnicama...

Pitanjce, vidim da su svi spojevi, gorivo, vakum, veci za razliku od Typhoona. Hoce li mu smetat cijevi vakuma i goriva od 5*X ili moram uzet 6*X...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju