Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP50 - Noob Project
avr freak:
Daj si pusti mira od toga, nema smisla. Neka bude OEM kako je, tako je najbolje i najljepše.
Kako to da nisi plastike lakirao prema originalu (boji)?
Zmajur:
--- Citat: ivan_nrg - 13 Rujan, 2023, 11:40:18 ---Ili možda probati zatamniti far sa 3M folijom? :dontknow:
Sad nisam siguran zbog topline koju žarulja stvara...
--- Kraj citata ---
Nisam bas od.tog zanata, :dontknow:
--- Citat: matija84m - 13 Rujan, 2023, 13:22:32 ---Svi pojacavaju svjetlo, a ti bi ga zatamnil ???
--- Kraj citata ---
Ja po noci spavam, :laughing6:
--- Citat: avr freak - 13 Rujan, 2023, 14:25:05 ---Daj si pusti mira od toga, nema smisla. Neka bude OEM kako je, tako je najbolje i najljepše.
Kako to da nisi plastike lakirao prema originalu (boji)?
--- Kraj citata ---
Iskreno, volio bih ja da je "candy red" al to bi bilo previse ulaganja , trenutno...
Zmajur:
Jos jednom sam prosao baze, sjaje se ka pasja muda. Onda bez stiskanja, doslovno spusten svojom tezinom stavljen je drugio dio bloka i sa sondom ( špijuni, mjerni listici ) od 0.05mm provjereno svugdje. Isto tako kao didatna provjera, stavio sam sloj loctita, stisnuo i ponovno otpustio. Doslovno je iscurio da na stjenkama nije ostalo nista.., njente, nada.... Blok je sada namazan sa 510 Loctite, kompletiran, zajedno sa cilindrom i ceka sutrasnji test.
Bude li pustao, ide on na ramu pa nek se zacepi voznjom... :laughing3:
Poggiali:
sunce ti, pa tebi ni netreba diht masa sad :toothy10:
Zmajur:
Eto ga, napokon drzi ko boca.... Spakirano, spremno za ugradnju. Sad se mogu posvetit laganoj montazi na ramu da oslobodim prostor u misjoj rupi...pa da krenem sa kocnicama, deklom i drugim sitnicama...
Pitanjce, vidim da su svi spojevi, gorivo, vakum, veci za razliku od Typhoona. Hoce li mu smetat cijevi vakuma i goriva od 5*X ili moram uzet 6*X...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju