Pozdrav! U rezervaru je čisto gorivo. Prešao sam 250km, na 150 stavio novu BR9ES, i sve super do danas, upalim ga, obučem se, još nešto napravio, radio 4min u leru, krenem, sve normalno radi, vozim lagano na 6500 okretaja , nakon 200m, trokiranje, neće gas, jedva vozim i krepa najzad. Skinem svječicu mokra, crna. Stavim novu upali iz prve i gas. Dođem doma očistim onu crnu, drotčetkom, lagano šmirglom elektrode, prekontroliram zazor, stavim na 0,65mm, prešpricam brakecleanerom, vratim nazad, upalim radi.... Odem se provozat, opet na ISTOM mjestu, nakon 200m trokiranje, lagano ga tražim gasom, nakon jedno 600m probije i ideeeee, pali gasi ideeeee, čini mi se dok je vruća.... Nez nije mi jasno, prije kita i sad u sve skupa 1000km ubio sam 4-5 BR9ES, iridium kod mene košta blizu 30€ nisam htio dat, RN2C mi niti jedan auto shop u gradu ne može naručiti.... Dok ne budem bio u nekom većem gradu gdje mogu kupit CHAMPION i NGK BR9IEX za normalne novce, moram svako malo 6€ dat izgleda za BR9ES.... boja prekrasna bude na svim položajima gasa, nisam pametan što da radim....
Mješalica ulja je na pola mm jače od crte.... Nez, logika mi govori, veća zapremina cilindra i više okretaja, treba pojačati ulje još, a svječice i ovako izgaraju....