Sastavio sve osim plastika danas. Ulio sve što sam trebao, napravio početni setup kako ste rekli, uklonio ljevak u grani auspuha, cijev u airboxu, rupa je sad 19mm orginal bez preinaka, iz*ebao se dok sam postavio auspuh, samo 3mm od felge je, morat ću izmisliti još neki distancer da ga maknem bar 1cm. Spoji kablovima na auto i verglao, dosta jer nisam vakumom pustio goriva u karb, nije mi se kasnije dalo skidati crijevo da ne bi vuklo tamo falš. 3 svječice bacaju svuda, samo ne između 2 elektrode, stavio 4. i krene malo "kašljat" i sastavi.... Moram priznat da mi se sviđa zvuk "bačvice".... Stavio sam nešto preko deci ulja još u pun tank, pa sad dimi dobro dok se nije ugrijala.... Imam video, ali nemam energije to sad dizati.... Odradio 15min, pa sam ugasio i probao par puta upaliti, na pol okreta zvekne.... I onda pustio još 20min, stavio ventilator na hladnjak i pratio temp, nije prešla 60 na izlazu iz glave (KOSO), ler sam ostavio namjerno na 2000-2100 (KOSO) za sad, sutra ujutro je krenem još jednom na po ure, pa na posao.... Onda nemam dalje slobodno do iza nedjelje, pa će onda biti lagano cruzanje 300tinjak km. Začudilo me da Dr nema vijak za odzračivanje. Na koliko da okretaja da se điram u toj razradi? Brine me taj postupak upisa tog spuha u prometnu, jer od Aprilia jedino je Scarabeo u tim papirima, nema ni Runnera, samo NRG Extreme. Na početku se čulo lagano cviljenje iz predjela varia, ili remen (kompletno njega i dodirne točke detaljno sam odmastio brake cleanerom), ili ventilvar dira polumjesec kurble opet. Kako god prestalo je za 3-4 min, budemo sutra vidjeli. Moram dodati da užasno smrdi auspuh, tj. grana, vjerojatno dok ne sagori.... Eto toliko za večeras.... Pozdrav!