Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50 piaggio 2008 + Dr Evolution 70ccm + Sito plus sklapanje i savjeti

<< < (4/11) > >>

Poggiali:
to pucanje ti je od dodatne 2% mjesavine  :toothy9:

jony b.:
A uzet ću ja još jednu svječicu, i poslije ovog rezervara smanjit na 1%, pa onda bez, pa ćemo vidjet.... Znam da je vic, a neka 😁

Poggiali:
ja sam isto tako na runneru 70 htio dodat ulja pa sam mrvu natego uljnu, to je pocelo pucat u roku odma i reko svjecka je, stavim drugu opet ubrzo, onda sam vratio ulje i ko bog, a ti si jos na to stavio 2% u tank.. pa ti vozis na 5-6%  :icon_biggrin:

jony b.:
Aaaa kad sam se usro onih brazdi od honanja cilindra, nikad takve nisam vidio, ne jednolike i pod prstima se osjete, izgledalo mi ko da se djeca igrala, a ne kao kvalitetna roba. Uz to proveo sam puno googlajuči o toj razradi, pa sam, što sam više čitao, ostao više u nedoumici. Jedni ne stavljaju ništa ulja dodatno, drugi ovako kao što sam napravio ja, Dario isto ništa, neki razrađuju u leru 2x 30min i gas, neki čak 500km ne idu preko 6000omin.... Mislio sam da može samo koristiti, nisam razmišljao da može škoditi svječici. Znam da škodi auspuhu, al kontam izgirit će kad ga krenem pržit.... Lagano je masan na rupi već.... Šta ja znam mogu izvadit pa doliti čistog benzina....

dario007:
Ne treba previše komplicirat oko toga, kako bi razradio Sport pro ili Racing cilindar koji nemreš ni voziti ispod 10trpm??

Bitno je samo da nije siromah, jer ce jedino u tom slučaju zaribati, čak i sa 6% mješavinom.

Ja to ostavim 10-15 min da radi, provozam 5km normalno i več lagano krečem u štelanje di ima i punog gasa i dosad nikad nije bilo problema.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju