Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50 piaggio 2008 + Dr Evolution 70ccm + Sito plus sklapanje i savjeti

<< < (3/11) > >>

dario007:
Odma vozi normalno, samo izbjegavaj dugo pun gas drzat, ja to nikad nisam neš ekstra razrađivao.

jony b.:
Jutros upalio, bez čoka, na po okreta, odradio još pol sata lera na 2tomin, ohladio, i napravio prvu vožnju od cca 10km, prvo je štucao, troksao, onda je lijepo počeo, zadovoljan sam, baš fino iz niskih ide, vozio sam ga prosječno na 7tomin +/-, na 6800 je na 60km/h na ravnom, išao uz branu akumulacije držao ga na 7000, jedva da je 5km/h izgubio.... To su prvi dojmovi.... Zadovoljan za sad. Jedino što opet imam vibracije radilice, samo malo slabije nego sa MotoForce radilicom na OEM 49ccm. Ovo je slika stare svječice br9es sa možda 1/3 (možda manje) gasa na 6800 zadnjih 800m i gašenje na kill switch, kočenje i skretanje u dvorište.... Oko 1,5mm preko crte je uljna pumpa i ima 2% Motula još u tanku.... Iza nedjelje sastavljanje plastika i daljnje vozikanje, samo jednom sam ga stiso na 8000 i to pred kraj, od 50-70km/h, baš fino.... Doduše nisam ni vozio 70ccm još, jesam 125-1000ccm, ali ovo mi se sviđa za sad....

jony b.:
Upalio opet danas na po okreta, ostavio da radi 5min, u krenuo u centar, nakon 500m krene trokiranje nekih 400m, i prestane. Odvezem se 3km. Ugasim, kupim što treba, i natrag, kilometar prije kuće, probam sa 30kmh dat skoro puni, gas, krene trokirat i pff, pff, pff iz auspuha, pustim gasa bolje je, probam ponovno i isto.... Predpostavljam da trebam manju glavnu diznu, Stage6 komplet dizni imam, 82 je sad gore.

dario007:
Ja bi prije rekao da trebaš novu svječicu...

jony b.:
4 kupio unatrag 2mj. Kupim i 5. onda.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju