Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR150 Challenbeen

<< < (19/21) > >>

matija84m:
Sic je top topova odrađen :headbang:
Svaka cast dizajneru.

Zmajur:

--- Citat: matija84m - 16 Kolovoz, 2023, 18:34:36 ---Sic je top topova odrađen :headbang:
Svaka cast dizajneru.

--- Kraj citata ---

Istina, nisam uopce obracao paznju... Malo je takvih koji se potrude napravit. Zanima me koliko se kapnulo za to..

challenbeen:

--- Citat: matija84m - 16 Kolovoz, 2023, 18:34:36 ---Sic je top topova odrađen :headbang:
Svaka cast dizajneru.

--- Kraj citata ---

Da daaa, jelda!!! Znaci dao sam joj slobodu, jedino sto sam zahtjevao alkantru, karbon izgled, i po budućem kupcu, crveni konac. Dizajn sam propustio full ženi koja tapecira, iako je po mom ukusu malo puno crvenog konca. Želio sam tamno plavi konac ali čovik nije želio ni čut  :drunken_smilie:

--- Citat: Zmajur - 16 Kolovoz, 2023, 18:37:23 ---Zanima me koliko se kapnulo za to..

--- Kraj citata ---

Unaprid je rekla oko 150e i toliko je naplatila. Meni je sasvim ok cijena jer kvaliteta šava i slaganja, omjeri i sve je napravljeno vrhunski. Bez teksta sam. Jedino što je probiven rok od 5 dana (kao do petka trebalo bit gotovo, ali jbg sad

dario007:
Odrađeno je top, daleko od toga... Meni osobno se ne sviđa jer je malo prekičasto i to mi nikako nejde na mint SR koji bi trebao biti cim blize originalu, a ne ko ciganka kad se spremi na igranku.

challenbeen:

Evo, hvala Vodi, forumskom članu što mi se javio i poslao centralnu nogaru, taman sam je do danas pijeskario, nabacio temeljnu, prajmer, bazu i lak, i sad se Pia121 sjaji na njoj.. tko zna do kad hahah ... znam da će se brzo istrošiti pogotovo jer na onaj krug se staje nogom ali eto, svejedno je dobila zasluženi tretman. Također sam se jutros našao sa Suhijem, popili gazirano na Brali i produžili svakoo svojim putem. Naravno, okrenuo sam i 24.000 km na satu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju