Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150 Challenbeen
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 16 Kolovoz, 2023, 10:49:03 ---Ak to planiraš na Runnera sve ce ti se otopiti kad benzin kapne na njih. Silikon sprej i u par navrata ju premaži i biti ce ko nova.
--- Kraj citata ---
Ajde neka probam i to, mada na Runneru, crne plastike su katastrofa... Mislim da za pocetak nije iplativo uzimat polovne a nove jos manje... Vidjet cemo...
Poggiali:
ak ti nisu bas trule plastike da se prase, mozes fenom lagano, nemoj pustit da se bas "oznoje" jer ce se tu sijati kad se ohladi... na zalost vecina tih sprejeva je osetljivo na benzin, ja sam nes farbao, mega dobro ispalo, kapnulo mi dok sam si tocio tank i ostale crte :(
challenbeen:
nekome kičasto, nekome top, mene brige, ja zadovoljan.
igor.sb:
Stera sr je imao porencijala da bude bonbon stock
Ajd sto si malo fulao ljepljenje naljepnica, tesko je ako nemas kraj sebe jos jedan sr pa da u mm pogodis poziciju
Al ovo sa sicom je kriminal
I ti si to platio nekom? :laughing7: :laughing7:
Zmajur:
--- Citat: Poggiali - 16 Kolovoz, 2023, 14:44:17 ---ak ti nisu bas trule plastike da se prase, mozes fenom lagano, nemoj pustit da se bas "oznoje" jer ce se tu sijati kad se ohladi... na zalost vecina tih sprejeva je osetljivo na benzin, ja sam nes farbao, mega dobro ispalo, kapnulo mi dok sam si tocio tank i ostale crte :(
--- Kraj citata ---
Ne moze to kapat, koliko ja puta mogu pitirat.... :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju