Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150 Challenbeen
matija84m:
Sutra kupujes pezu znaci ;D
challenbeen:
Još pri zadnjoj kotroli prijenosa sam primijetio da je slinila uljna pumpa te je došao trenutak da se opet prekontrolira nakon što sam detaljno oprao cijeli prijenos. Skinuo sam je, ispraznio cijelu posudu ulja te sam ugradio novu uljnu. Odmah sam izvadio Radetove 12gr rolice i stavio Polini 11,8 gr rolice, nove klizače, i mikro remen. Stari remen je prekontroliran i drugačijih je dimenzija nego novi originalni Piaggio što sam kupio tako da sam vratio mitsuboshi nazad. Ugrađena je nova centralna nogara i sad moram priznati da je too too... sad je konačno skuter kakvi bi trebao biti, lako se parkira, vozi se odlično, sad me povlači bez greške 100-110 u brijeg, naravno 120 idem po ravnome, 140 niz brijeg. Napravio sam kod tokara improvizirani čep, koji sam čak ofarbao u crno čisto da nije ovako upadljiv :toothy11: i da pokriva rupu da ne izgleda kao da nešto fali
Zmajur:
Izgleda da nisam jedini koji radi... Samo naprijed... :headbang:
dario007:
Zašto si ulje ispuštao iz tanka? I zašto si iza plastike skidao?
I šta je sa mehanizmom kurble, pošto mi nije bistro pta ce tamo čepovi kad imaš original mehanizam u dobrom stanju?
challenbeen:
A kako bi nova crijeva spojio od uljne na tank da nisam sve ispraznio? Daj nemoj me zezat haha
Kurbla je počela vibrirati pa je maknuta (tresti) tokom vožnje pa sam je makao da se ne desi havarija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju