Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150 Challenbeen
challenbeen:
I tako... ne znam kako da ja ovo više opišem, nema tih riječi, bolji provod na 2t nego na ijednom 4t do sad, pogotovo od kad je draga zasjela na svoj bolid i "jahala" samnom 200injak km od Paga do Benkovca, Pakoštana, Zadra i nazad na Pag.
Greški i problema nije bilo osim utrnutih guzova :toothy3:
Ne znam za ostalo, ali jedva čekam opet ovako nešto
E i da, nisam dugo pojeo skuplji a gore sranje od burgera nego u Pakoštanima sinoć, ali izgleda da je i to trebalo
dario007:
Ja bi si pustio svaki dan video i slušao one taktove na pušteni gas, j#bo majku samo sa mikunijem to možeš dobiti...
Markane daj nekom iz lagane kategorije da provoza i snimi SRku kak ide. Samnom od 90kg je išla 135 po satu zalegnut da samo oči vire.
aragonY:
Da, srka stvarno radi ko sat, milina za slušati ;D
Štoviše sinoć sam ti gledao ovaj video vožnje i zaspao uz zvuke bb-a. Najednom BAM! Nešto puče. Trznem se, nemam pojma gdje se nalazim, ali čujem cvaju negdje kako reži.
Au, ispao mi mobitel na pod a chale ga gasira i gasira :toothy12: taman sam stigao na odjavnu špicu :toothy12:
Zmajur:
Trazio sam neku frisku temu di se spominje bumper sprej. Kopam po netu i nisam nasao neki izbor u HR. Mozes li odat, di nabavljas sprej, pogotovo da ima za izbor granulacija i boja, te koliko si zadovoljan sa kvalitetom?
dario007:
Ak to planiraš na Runnera sve ce ti se otopiti kad benzin kapne na njih. Silikon sprej i u par navrata ju premaži i biti ce ko nova.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju