Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150 Challenbeen
challenbeen:
Eto ga, nekidan sam se baš navozao, preko 350 km u danu, a išao sam sa Paga na Benkovac pa na Stankovce, našo se sa Dačerovsom i njegovom integrom, zatim smo išli do njega u Žaborić podno Šibenika, popili piće, vratio se obalom, okrenuo 22.000 po satu točno kod Galešnjaka, i preko Zadra kući. Tankao sam se 3 puta - Benkovac, Vodice i Murvica (Zadar), sve cca 4 litre, nisam forsirao da idem do kraja rezervara da ne izađem iz konfora jer nisam želio da dođe do stressinga a bez potrebe hahaha
Sutra dan sam dao MHR kumu, pa smo u 4ero išli u Pag na ručak.
Đirevi sa 2t postaju legendarni i jako mi se sviđa to ... a očito i kumu jer me 4 puta pitao koliko love za MHR :icon_scratch: :icon_thumright:
SRka se svaki dan goni i evo, sad sam na 22.120 km i potrebno je ulit drugu litru dvotaktola od kad je u mene, što sam primjetio da troši 1 litra - 950-1.000 km
Odlučeno je da će sjedalo koje sam tapecirao otići kod profića na tapeciranje, jer ne samo da nisam ja najbolje odradio sjedalo, nego želim da izgleda vrhunski te da se ne desi i pucanje kože kao što se sad desilo (možda moje neiskustvo i kupnja predebele kože) ....
Corector:
Ovo je jako lijepo, a djir sa 2T uvijek ima ono nesto.
Zmajur:
Svaka čast....uživancija i povjerenje u svoj rad....
challenbeen:
Gonu se oba, ali nijedan kao SR ... Predobar je ...
Naime, ostavljeno je sjedalo na tapeciranju kod jedne žene u Zemuniku, dobio sam vrhunske preporuke za nju, cijena je pravo paprena, ali evo, očekujemo rezultate kroz sljedeći tjedan pa ćemo vidit jel cijena opravdava kvalitetu!
challenbeen:
Novi video
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju