Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR150 Challenbeen

<< < (9/21) > >>

challenbeen:
Htio sam počet pisati objavu da nikad nisam imao 2 ista skutera onda sam se sjetio da sam imao 2-3 NRG Powera ... hahah ... evo ja kupio ovu SR i prosto sam oduševljen kako skuter ideee! Plan ga je bilo utopiti dalje ali kako sam ga regao i provozao 40ak km, jednostavno sam bez komentara... Vozio jesam serijski SP180 ali ovo je gotovo isti skuter po perfomansama.... Rade ga je dobro riješio i nemam nikakvu zamjerku osim sto je slomljena poluga na centralnoj nogari.

Sinoć kako sam se vratio od rade jedva sam ga docekao upaliti. Upaaalio je na zub... jutros sam ga regao i osigurao te sam ubacio ZD-172-SR tablicu koja čeka evo već koji mjesec na skuter (zamalo je završila na Nexari) ... zamjenio sam odmah prednji vizir, te sam zamjenio rep sa AngelEyes, ali sami stop svjetla su bolji od originala koji su došli na starom tako da to moram zamjeniti i prebaciti štopove... sve u svemu preeezadovoljan stanjom i izgledom skutera. Hvala ti Radojko na naljepnicama koje si nove izradio, idu za koji dan na skuter!

Plan za dalje: ubaciti nosač kufera, prebaciti felge sa novim humama, te vilice, zatim prebaciti štopove na farovima (Angel Eyes), prebaciti bočnu nogaru, pretapecirati sjedalo i nabaviti kuferče!!

dario007:
Sretno sa novom pilom, ima par sitnica za riješiti, ali mislim da je dobra kupovina i garantiram da je mehanički 1/1.
Nebi ga ja ni prodavao da nemam 4 skutera na sebi, jednostavno ih ne mogu sve voziti, serafiti stalno i plačati rege da skuteri stoje.

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 30 Lipanj, 2023, 13:20:03 ---Sretno sa novom pilom, ima par sitnica za riješiti, ali mislim da je dobra kupovina i garantiram da je mehanički 1/1.
Nebi ga ja ni prodavao da nemam 4 skutera na sebi, jednostavno ih ne mogu sve voziti, serafiti stalno i plačati rege da skuteri stoje.

--- Kraj citata ---

....a jos se nikad u HR nije poteglo pitanje zasto se tablice ne mogu prebacivat s vozila na vozilo kao u nekim zemljama koje su isto clanice EU. Mozda se varam, ali skoro bi se kladio da je u nekim zemljama clanicama EU moguce na istim tabilcama vozit vise motora jer je logika da nemres istovremeno vozit 2 motora/skutera. Al onda se nadovezuje i pitanje tehnickog pregleda koji je u HR svake godine, dok drugdje nije tako.... Ah...... Zivimo di zivimo

challenbeen:
Pa može se i u Hrvatskoj to... samo mora imat firmu  :icon_scratch:

zvonkec92:
Moze se i bez firme, samo moras imat srece da te nikad ne zaustave 😆

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju