Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR150 Challenbeen
dario007:
Danas sam zamijenio ulje u prednjoj kočnici, kakav mrtvi kaos rastavljat Aprilijin volan. Ima ravno 20 šerafa koje treba skinuti da bi došao do posudice.
Usput sam podmazao ručkice i očistio čeljust
dario007:
Danas odlučio staviti dužu getribu gore. Od starog Skippera koji ima omjer 13/30 12/41, odnosno isti kao i SP180. Duža je 8.83% od SRove. Zanimljivo je da na ovaj noviji blok matica unutra pašu sve moguće getribe koje postoje za BB blokove, tako da je izbor velik.
Uglavnom zanimljivo, ali start sa dužom getribom je još bolji, puno više momenta ima, ne leti u rano prevrtavanje i krajnja je bolja. Razočaran sam dobitkom na krajnjoj, ali bude se to još unaprijedilo svakako.
Sa 150 getribom sam imao 111gpsa na 9000rpm
Sa 180 getribom imam 115gpsa(135km/h po satu) na 8280rpm.Power mi je išao 123gpsa, a djeluje mi da je slabiji u ubrzanju bio neku nijansu. Moram istražiti di je problem sa relativno niskom krajnjom.
picture hoster
Corector:
Mnogo truda i posla za cudne rezultate. Valjda ce se otkriti sta zeza.
Kad se sjetim da je moj Nrg isao barem 109 - 112 gpsa uvijek, a 116 sam navlacio kad bi zalegao i izvrtio masinu uz onaj elementarni ulog (spustena glava, multic, SP remen polovan i ubijen, karb podesen), dok nisam shvatio da je to promasaj od projekta jer ti dosadi za 2 dana. Dobar je ovako za istjerat iz garaze i odradit par stiskavaca, pogotovo nekome tko nema privilegiju se vozat i uzivat istinski u tome, a tek na hladno kad odstoji onda cak i propinje sam od sebe. Danas mi je ta maksimala minimalna brzina kretanja, ako se izuzme nekolicina iznimki. :pop:
dario007:
Ide jako dobro u ubrzanju, Runnera skida do 70km/h...Moram istraziti jer me polutka prca ili nekaj drugo, ali prerano u prevrtavanje ide koliko mi se čini.
AC je onak, fora i zabavan, ali ne pretjerano brz. Rang nekog 250-300cc 4t skutera otprilike. Sad opet ako razmislis da te dugo zadovoljavao Purejet u svim oblicima, onda je ovo Avion za to, a ako usporediš sa nekim maxijem sa puno konja i kubika, onda je kontra situacija, pa sad tko šta voli.
Corector:
Duga je prica kako i zasto purejet, da je ostvareno ono sto mnogi mogu sanjat to je cinjenica. Taj mid-range me nikad nije fascinirao, eventualno u jednom segmentu sto je nedovoljno da bi bilo zanimljivo na duze staze, mora pokriti sto vise kriterija za pravi uzitak.
Glede polutki, na mojoj Hondi je mana, odnosno potrosni materijal koji se mijenja kad i remen, onaj limeni pokrov u koji sjeda centralni feder na polutkama. Jos onda na dragu sam imao cudne padove okretaja, a odmah iza toga na tripu i cvikanje polutke, mast je brzo izletila vanka pa je to sve islo i dosta tesko. U konacnici je potrosnja za 1.7l manja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju