Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (19/46) > >>

challenbeen:
Danas se nešto kratko radilo na SR, prvo sam pokušao staviti spuhčeto, ali nisam uspio jedan šaraf staviti jer je previše nezgodno... kasno sam našao 1/4 gedore pa ću sutra pokušati sa njima izkemijati... posli spuha, krenio sam riješavati struju, di sam uz pomoć Rade skužio da je relej anlasera kompletno mrtav kako sam i očekivao, tako da sam ubacio nov od Runnera SP50, i naravno da sam dobio verglanje... sad sam presretan i mogu nastaviti sa paljenjem skutera... moram pregledati karburator, moram riješiti auspuh, moram ubaciti airbox, a bome i plastike čekaju farbanje...
Naravno da sam testirao i Štopove na instalaciji, i prezadovoljan sam kako je ispalo!!!

challenbeen:
Slabo se skroz radilo ovih dana... jedino sto sam dobio extra volje je to sto sam narucio novu Mikuni uljnu za 60e ... nije još ugrađena - barem ne za sad!
Prčkao sam nešto oko sata, bez nekih uspjeha...
Zaj**ava me naveliko namotaji ali nisam probao iskru preko bloka nego preko aku tako da ih moram vratiti i testirati tako da se vidi jel ima iskre jer onda moze bit da me karb zeza naveliko....  sve u svemu imam masu posla sa svih strana te Nexusa koji se gasira svaki dan tako da SR150 uvik pada u 2-3 plan...
Uspio sam nabaviti konačno i instalaciju od SR50 35w koji ima jednu žarulju, tako da sam morao malo modificirati kablove tj nadodati jednu masu na H1 žarulju i evo uspiješno riješio, izolirao i sad se nadam najboljem.. gledano fara, jedino se čeka MIC da se pojavi u mojim krajevima da mi profi ispolira poklopac fara da bude u perfecto stanju i da se smontira i privede kraju!

challenbeen:
Namjerim se, pobrusim plastike u fino sa 1.000 brusnim, odradim sve kako treba u tih 1 sat, još extra 2 sata odradim pripremu terena za farbanje, itd itd.. krenem farbati i zariba mi kompresor ...  tu dole na slici se vidi što sam sve odradio sa kompresorom dok je zacvikao ...

Jednostavno sam se ohladio od SR 150 ovoga i ako ga tko želi kupiti kompletnog sa urednim papirima, u temi hvala Bogu imate sve detalje, ostalo vam je samo pofarbati plastike koje mogu i ja "jednom" odraditi ako otkupite skuter, jer sam sa parama od SR htio uzet novi kompresor pa eto...

Znam da ne mogu tražiti neku veću lovu, nit ću ikad dobiti do sad uloženih 3.200 eura, no iskreno se nadam barem 2.000 eura i to je cijena za vas forumske članove. molim vas, spasite me, i moju psihu, otkupite mi skuter, upalite je i vozite se u odličnoj i restauriranoj vozilici.

Sa SR150 idu svi dijelovi koje imam ili nisu na skuteru, od Oversize diska, dodanoj dvoklipnoj čeljusti Brembo, dodatne felge, SR50 vilice, dva sata, sve žive plastike i dijelove i ostali dijelovi koje imam a nisu spominjani na forumu. Ovog trenutka fali samo akumulator jer je prebačen na drugi skuter.

U Pleše je još naručen novi SR50 (noviji Piaggio airbox) tako da bi se mogli dogovoriti i za njega ako ga želite u buildu

Po dogovoru vam mogu dostaviti skuter sa svim dijelovima bilo gdje u Hrvatskoj ili Sloveniji.

igor.sb:
Vise vrijedi stock sr nego hrpa svega a opet nicega
Rasprodaj sve u dijelove il nadji budalu koja ce ti dati vise od 1000e za to

Ovo sto ti trazis il sam ja lud il je svijet oso u k ... krasni

Corector:
A nije to samo do kompresora. Al pusti da se glava ohladi. Nexus ti je isto vrag koji utjece na motivaciju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju