Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (20/46) > >>

ljubo46:
Prijatelju
Naslagao sam se tih skutera ko blata
Od base 70cc do bb-a i picki materina :angry9:

Nema od toga kruha
Dijelovi i odrzavanje kao da vozis Ferrari.

Jbt kupis motor (nexus jos prolazi u to)vozis se i uzivas a slobodno vrijeme trosis na voznju a ne sarafanje. :headbang:

Corector:
Ja kad sam vidio kako ljudi uzivaju i  :drkdrk: jednostavno sam se morao presaltati u taj svijet, nebi 1 nepotrebnog serafa vise zaserafio, niti ikada prosjecnog projekta slagao gdje me namaze prosjecan auto danasnjice.
Hrvatska je zemlja gdje se najvise  :drkdrk: a najmanje oznoji, stoga treba to iskoristi, al ne obicno, nego extremno, proucit to i idkoristit na najfiniji moguci nacin. :toothy10:

challenbeen:

--- Citat: Corector - 11 Lipanj, 2023, 15:21:51 ---A nije to samo do kompresora. Al pusti da se glava ohladi. Nexus ti je isto vrag koji utjece na motivaciju.

--- Kraj citata ---

zacvikao je, ne moze se napuniti više niti el motor može išta okrenuti. Sjetio sam se da postoji negdje račun i jamstvo, pa sam ustvrdio da je prošlo 2,5 godina od 5 godina jamstva, pa sam ga ostavio u bauhausu na reklamaciji. problem je u tome bio što se na prvom punjenju nakon par dana "ugasio" a prije toga sam ga ispraznio na odušak jer sam vadio vodu van... sad ciljam neki Chigago Pneumatic iz Tokića pa ćemo vidit što će bit, ali nemam mjesta za tog 200 litarskog  hahahah ..

--- Citat: ljubo46 - 11 Lipanj, 2023, 20:15:49 ---Prijatelju
Naslagao sam se tih skutera ko blata
Od base 70cc do bb-a i picki materina :angry9:

Nema od toga kruha
Dijelovi i odrzavanje kao da vozis Ferrari.

Jbt kupis motor (nexus jos prolazi u to)vozis se i uzivas a slobodno vrijeme trosis na voznju a ne sarafanje. :headbang:

--- Kraj citata ---

nije problem u tome, poanta je bila u tome da sam si htio nešto složit da imam uz 4t skuter. nešto za "po kvartu" i ovako otić tu i tamo do posla... i da je toip sređeno u detalj. samo je nevjerovatno to kako me prca... sad kad sam se malo ohladio i promislio, znam što bi moglo biti i želio bi sanirati prvo par sitnica koje sam možda mislio da je dovoljno dobro... pa ću kad budem imao vremena, i probati riješiti to, osim ako netko ne došeta sa kešom. Motor možda i budem opet kupio ali uz njega opet moram imati neki 2t prdekalicu :P makar 125-200cc prijevozno sredstvo poput Runnera, a što se tiče motora, morat će biti nešto veeeliko, kao oni BMW-Kawasaki policijski i taj đir...

--- Citat: igor.sb - 10 Lipanj, 2023, 22:08:32 ---Ovo sto ti trazis il sam ja lud il je svijet oso u k ... krasni
--- Kraj citata ---

ako debili mogu prodat SP180 u ubijeno-izdrkanom stanju za 2.000 eura onda mogu i ja za ovaj projekt tražiti 2.000 e i mislim da je to moje pravo pa makar ga ne prodao a imam već par potencijalnih kupaca...  ;D

Dwayne:
Brate radiš motor 5 mjeseci normalno da će te prcat i da češ ga se zasitit. Složi to do kraja i peglaj na kolo pri samon kraju si.  :headbang:

challenbeen:
Samo malo da se updejtam... Poludio sam i otisao sam po novi kompresor, ovo je točno taj koji sam uzeo: https://webshop.tokic.hr/akcija-alati-052022/chicago-pneumatic-klipni-kompresor-zraka-200l-230v-10bara-320l-min-cprc-3200-ns12s-ms-4116025672/ ali naravno sa zadarskim Tokićem koji je u franšizi, iz**bo sam se kao nikad, jedva sam dobio popust... dečko koji je prodavao morao je zvati za odobrenje popusta koji je zapravo ispao 32% dok bi mehaničari dobili i punih 45% ali naravno meni nije odobren, i to sam prijetio da ću zvati Tokića u ZG hahaha... o bože sveti...

Naime, kompresor je došao i sad možemo nastaviti avanture sa mojim pi*darijama...

Update što se tiće skutera: skuter je ostao bez nekoliko sitnica, koje su prebačene na drugi SR-150-2t i baš je gušt vozati taj drugi skuter kad znaš da je jedino ulaganje u dvotaktol i gorivo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju