Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (17/46) > >>

challenbeen:
Nastavljam sa projektom koliko ide... znači rastavio sam Grimeco prednju kočnicu kompletno, cijelu je očistio u detalj, isprao brake cleanerom, promijenio sve gumice koje sam mogao, i evo, složio sve nazad. Za sad me jedino pipac koji ozračuje na čeljusti zaje*ava, kad je zategneš, i dalje propušta ulje van... Plastke sam riješio, ove crne što su, to su u crnom špric kitu, podloga pred farbanje za tamnu nijansu, zatim tu još preostaju i glavne plastike koje će biti vjerovatnije u tamnijoj nijansi. Stavio sam gume na felge i za sada čekam da mi stignu ležajevi za reparaciju prenje felge... Montirao sam bočnu nogaru konačno, tako da je i taj dio posla gotov. Složio sam zadnji rep sa svijetlima i za sad sam zadovoljan kako je sve ispalo.

challenbeen:
Stigli neki dijelovi, bio sam u pazaru po Zagrebu i tako... nešto sam našao, nešto nisam i eto, sve u svemu nezadovoljan.

Ajmo dalje. Stigli su ležajevi i semerinzi za prednju felgu tako da je i to na redu! to će odraditi Buddy_94 koji u ovom trenu crnči na poslu pa ga nikad nema haahha ... Odmah sam presložio uljnu posudu a zatim i poklopac akumulatora... ono čisto da dođem što prije u red. Uz ležajeve, stigli su i OEM žmigavci te su stigli i dijelvi za uljnu, novi pipci, sito i ostalo ...

challenbeen:
Lijep produženi vikend, ja u zasukanim rukavima, lagano guštam i slažem. Mozak na paši a Škoda rastavlja i kombinira dijelove, naravno uz masu čišćenja i napetosti ... U principu nabavio sam još sitnica kako sam rekao u prošlom postu, tako da sad samo perem, preslagujem ... i ugrađujem. Kako su stigli i novi žmigavci, prebacio sam instalaciju žmigavaca i odmah sam ih ugradio u rep, zatim sam riješio i osvjetljenje tablice znači presložio sam kompletnu instalaciju, sad je u originalnom stanju! Naravno da sam nabavio 2 fara od SR150, ne zna se koji je gori od kojeg. Uspio sam ih rastaviti kompletne i na kraju je ispalo da ovaj "crni" far je bio u plastidipu tako da se lako skinuo a iz unutra je bio u top stanju sa svim kopčama! Njega sam iskoristio za bazu i presložio sve dijelove do kraja. Od fara mi fali samo ožićenje iako i to nije problem prebirkati, ali stvarno bi volio nač originalno stanje tako da to samo ugradim, koliko kužim to je za sada jedina stvar koja mi fali...

challenbeen:
Postimage ne radi, pa moram ovako objavitii.. upravo sam bio u šopingu za boju i slabo mi je došlo, 225 eu litra boje, srecom uzeo samo 4 deca hahaha...perla učinila svojee...

Nadam se da će nam se svima dopasti boja, boja je iz BMW Invidual asortimana (kod boje) pa bi mogle zasjati još sljedeći tjedan

challenbeen:
Mnogo hvala buddy94 što je odvojio vremena pa mi je zamjenio dva ležaja i dva semeringa u prednjem kotačuu.. blago se nadam da će još ovog tjedna sklapanje vozila...

Po pločicama koje su stigle, shvatio sam da ovo nije čeljust od SR150 nego od SR50 modela... tako da ispadam baksuz hahaa.. bit će bolje drugi put, a sad mi ne preostane nista nego potraga za čeljusti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju