Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (16/46) > >>

challenbeen:

Ide za sad lijepo udarno....

Posvetio sam se skroz SR kako imam 3 dana u komadu slobodnoga. Kao što vidite na fotkama, tapecirao sam sjedalo na novo, osvježio sam prvo spužve sa onim Motul dezifektorom za kacige, zatim sam pobrusio još jednu plastiku od sjedala (SR50 Minarelli plastika sjedala) na nju sam nekako zaboravio da riješim sa ostalim plastikama.

Ostale plastike koje sam pobrusio nekidan, prošao sam sa prvom rukom špric kita na tanko, čisto da upotpunim praznine, zatim sam pokitao sa kitom za plastike (hvala Mic još jednom na ovoj preporuci), sa tim proizvodom je milina za raditi, i kad se nakon par sati stisnulo, pobrusio sam sve na lagano sa 300 brusnim papirom. Tako da plastike sad čekaju još jedno detaljno ispiranjem vode i onda deblji sloj špric kita u 2k izvedbi.

Riješio sam i bočnu nogaru konačno, nisam htio variti za ramu, nego sam otkinuo postojeći oslonac za nogaru i zavario sam je na drugo mjesto, odrezao višak i stavio naravno inox šaraf. Kako sam vidio da je posao obavljen uspješno, mjesto gdje sam vario nogaru sam pošpricao antikorozivnim sprejom, špric kitom i čeka sad prvo farbanje neko tako da i to mogu pošpricati i zašitit kako treba ...

challenbeen:
Stigle gume, prednja Molas ML50, zadnja Mitas Touring Force, naravno, lakirao sam prednju i zadnju felgu, prednja felga sad čeka ležajeve i semeringe, lakirao sam prednju čeljust i naravno sve plastike su pošpricane 2 slojem špric kita. Sad skupljam lagano sve plastike koje falu, a vidim da mi ih dosta falu od ovih sitnijih, tako da se bacam u potragu....

Poggiali:
ovu mitas  odma stavi u oglas ili posadi cvijece u nju  :icon_biggrin:

challenbeen:
Imao sam je vec na MC3 i na Poweru, jako pristojna guma za brzo trošenje...tocno sto mi treba  :headbang:

Poggiali:
a mozda je onda ok za manje skutere, meni na sportcity 250 katastrofa, moras okomito u zavoj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju