Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (16/46) > >>

challenbeen:
Stigle gume, prednja Molas ML50, zadnja Mitas Touring Force, naravno, lakirao sam prednju i zadnju felgu, prednja felga sad čeka ležajeve i semeringe, lakirao sam prednju čeljust i naravno sve plastike su pošpricane 2 slojem špric kita. Sad skupljam lagano sve plastike koje falu, a vidim da mi ih dosta falu od ovih sitnijih, tako da se bacam u potragu....

Poggiali:
ovu mitas  odma stavi u oglas ili posadi cvijece u nju  :icon_biggrin:

challenbeen:
Imao sam je vec na MC3 i na Poweru, jako pristojna guma za brzo trošenje...tocno sto mi treba  :headbang:

Poggiali:
a mozda je onda ok za manje skutere, meni na sportcity 250 katastrofa, moras okomito u zavoj...

challenbeen:
Nastavljam sa projektom koliko ide... znači rastavio sam Grimeco prednju kočnicu kompletno, cijelu je očistio u detalj, isprao brake cleanerom, promijenio sve gumice koje sam mogao, i evo, složio sve nazad. Za sad me jedino pipac koji ozračuje na čeljusti zaje*ava, kad je zategneš, i dalje propušta ulje van... Plastke sam riješio, ove crne što su, to su u crnom špric kitu, podloga pred farbanje za tamnu nijansu, zatim tu još preostaju i glavne plastike koje će biti vjerovatnije u tamnijoj nijansi. Stavio sam gume na felge i za sada čekam da mi stignu ležajevi za reparaciju prenje felge... Montirao sam bočnu nogaru konačno, tako da je i taj dio posla gotov. Složio sam zadnji rep sa svijetlima i za sad sam zadovoljan kako je sve ispalo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju