Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen
challenbeen:
Evo sad se možda sa šarafom bolje vidi
challenbeen:
Evo malo da updejtam temu.
Poceo sam brusiti vizir i ralicu, a ralicu sam i zakrpao pošto je cijela i originalna. Za sad je na njima samo Plastic Primer. Naime, nabavio sam angel eyes tako da ce uskoro krenuti čišćenje i kemijanje zadnjeg fara tako da se nadam da će nešto i dobrog ispasti gledano sa time haha... ne znam jesam li igdje vidio prozirne poklopce za zadnji far, ali nadam se da bi ih mogao nabaviti ako postoje i ako su dobavljivi...
Zadnja je fotka kako čeka bolje dane dok ne stignu iglicasti za slaganje klackalice... hu ra
challenbeen:
Stigli mi danas igličasti ležajevi za klackalicu sa kojima ću se uskoro pozabaviti, a uz njih došla je nova OE brava iz Taivana. Odmah sam je ugradio, tj. ovu za paljenje. Jeedva čekam nastavak.
igor.sb:
Uf koji cirkus, citam i ne vjerujem felga druga k**ra* palac dizzs
Aj dobro par uputa samo, ne znam jel znas ali bočni koji imas nije u origonalu za 150ku, jednu stranu nosaca nogare ces morati zavariti za centralni dio rame, ili probusiti ramu i vijkom stegnuti, onda je bobinu najbolje usarafiti na drugu stranu rame, kako ne bi i bobina i nosac od bocne isao na iste rupe
Ne.znam koje vilice si na kraju skompletirao ali puske nisu iste od 50ke, 150ka ima "jace" opruge
Prozirni poklopci su dolazili sa led stopovima. Mozda imam, jer sam stavljao bijele na led stopove, a original prozirne spremio, mozda, provjerim za vikend pa ak ti trebaju, tvoji su
Sretnoo
BB4life :headbang: :headbang:
challenbeen:
Op op :headbang:
Mere, sve mi se čini da bi mogao uzeti od tebe prozirne štopove, saml mi javi da vidimo što imaš...
Ma odustao sam od prednje veće felge, ići će u original izvedbu cijeli skuter osim eventualno prednjeg diska i čeljusti (ciljam na oversize). Ovo za bočnu nogaru nisam znao. Pozabavit ću se sa njome kad se složi skuter za vožnju jer opet nije baš da sam u stanju (trenutno) za rezanje podnice odnosno pravljenje rupe itd itd itd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju