Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (11/46) > >>

Poggiali:
kaj nije bilo na sr-kama iz tog vremena, da koja god bocna ide, treba rezat ralicu? mislim da je cak iznutra rub ocrtan di se reze...

Lazo:

--- Citat: Poggiali - 20 Ožujak, 2023, 17:14:24 ---kaj nije bilo na sr-kama iz tog vremena, da koja god bocna ide, treba rezat ralicu? mislim da je cak iznutra rub ocrtan di se reze...

--- Kraj citata ---

Tak je kod mene bilo, ima kao utore pa samo po njima izrežeš... Također sam istu bočnu stavio i nije uopće problem, izbuši se mala rupica i stavi šaraf i to je to...

challenbeen:

Idemo opet haha... imam drugih obaveza i kratak sam sa novcem prema skuter projektima, tako da mi se ovo razdužilo. No svakako ide naprid makar je pužev korak. Ovih dana sam samo radio na ovoj instalaciji, očistio sam od repa instalaciju, premotao i napravio štopice za pozicijsko svitlo tablice, jer je netko to precvikao. Također sam izkemijao štop svitlo na zadnjem faru, ubacio sam "angel ayes", tako da i to jedva čekam testirati. Pozicija je ubačena samo T10 LED žaruljica i to je to. Tražim sad samo stopice koje bi pasale na OEM instalaciju da ne režem i stavljam veće. Uz to, podmazao sam stistem sajle za zadnju doboš kočnicu, te sam rastavio i podmazao ručku zadnje kočnice. Prednju čeljust sam dao na pjeskarenje i nadam se da će mi ispasti kako sam zamislio te da ću je obojiti u crnu metalic boju. Također sam ubacio H7 55w žarulje u SR50 far, tako da se nadam testovima hoće li valjati, a trebalo bi...
To je za sad sve, naručio sam baš ovih dana jednu poveću narudžbu sa kojom se nadam da je zapravo i zadnja veća narudžba uz sljedeću kupnju guma...

igor.sb:
Nemoj ni palit taj far. Odmah odustani jer sjenilo i lece u sr50 faru nece izrdzat, otopiti ce se, sve jace od onih jadnih serijskih 15W ne moze, jebi ga  :dontknow: :dontknow:

dell:
kupi styling far i u njega mozes

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju