Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen
challenbeen:
Evo, malo sam se zabavljao danas, i moram reći da sam zadovoljan kako skuter poprima izgled. Rastavio sam onu klackalicu tako jer sam naručio igličaste ležajeve koje ću ugraditi u klackalicu da budu vječne i bez da se više habaju... Nažalost, trenutno sam financijski ubijen drugim stvarima, tako da projekt (build) dosta sporo teče, ali to dolazi do pozitivnog izražaja jer onda sve radim kako treba i zapravo sam jako zadovoljan jer se stvari onda radu kako treba i može se popraviti.
Složio sam vilice na skuter, i mislim da u desnoj ima previše ulja jer mi izbija čep kad se pritisne. Ne znam kako, jer sam ih dao reparirati u lika koji se time full bavi - morat ću, čini mi se, pregledati to malo bolje a u najgorem slučaju mu odnit nazad. Odmah sam stavio i suvozačave nogare, tako da ih ne zaboravim kasnije.
Sve mi se čini da ću morati nabaviti centralne nogare dok ga slažem radi bolje stabilnosti dok god ne stavim mašinu i felge sa gumama na njega a to će potrajati ...
dario007:
Ispusti ulje na donji šeraf pa provjeri,mislim da ide ravno 1dcl ulja.Provjeri na zadnjim stranama projekta moje Aprilije, tamo imas detaljnije o gradaciji i količini ulja.
I zasto si nekome davao da radi reparaciju, to je prosto ko pasulj...?
Zmajur:
--- Citat: challenbeen - 01 Ožujak, 2023, 20:18:12 ---Nažalost, trenutno sam financijski ubijen drugim stvarima, tako da projekt (build) dosta sporo teče, ali to dolazi do pozitivnog izražaja jer onda sve radim kako treba i zapravo sam jako zadovoljan jer se stvari onda radu kako treba i može se popraviti.
--- Kraj citata ---
Upravi tako. Kad imaš sve onda bi sve brže i nesmotreno radili...
Osobno za sebe, volio bih da imam više strpljenja
balki:
Po fotkama bi rekao da vilicu moraš zakrenuti za 180°(?).
dario007:
Izgleda naopako, ali dobro stoji vilica...
Evo ima ovdje detaljnije na 5.str
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,111739.80.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju