Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: aprilija top - 20 Veljača, 2023, 10:58:02 ---Nutra cim vise masti naravno.
--- Kraj citata ---
E i to je nešto, tnx :headbang: :icon_thumright:
dario007:
Prije svega izvuci osovine van da vidiš jesu li pohrđale i dobile brazde...
challenbeen:
Hvala Rade, riješit ćemo i to ;)
Nastavljamo dalje, Domino materijal - ručka gasa sa novim gripom. Danas je namontirao na volan, tako da sad smo kompletirali da sve bude kao novo.
Sve mi se čini da će mi se projekt odužiti i do 5 mjeseca dok ga ne osposobim za cestu!
challenbeen:
Došao sam do dijela gdje sam uspješno rastavio i opijeskario klackalicu, te ju reparirao sa novim dijelovima, naravno napunio sa mašću koliko sam mogao. Zatim sam vilice koje su reparirane nedavno, omotao i spremio za farbanje zajedno sa felgom i ostalim sitnicama koje trebaju ići.
challenbeen:
Evo i ja sam danas što god napravio, našao sam sajle od SP50, ali naravno da ne paše od SR50 ditech ručka gasa (predugačka sajla) ... tako da moram sa vremenom uzeti i SP50 ručku gasa tako da konačno i sa time završim priču, jer mi se čini nemoguća misija. Uz put sam ofarbao konačno štapove vilica kako sam i zamislio, kao i i ove ostale dijelove šasije. Odlučio sam da ću staviti ipak igličaste ležajeve 16x20x20 u klackalicu da to sve napravim kako treba, tako da sam si naručio 4 komada pa ću sve lijepo složiti da se to napravi kako treba jer koliko ulažem u SR150 bojim se da ga neću prodavat tako skoro :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju