Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen

<< < (42/46) > >>

challenbeen:
Padaju mi blesave ideje za ovaj najnoviji build, nadam se samo da će sve raditi kad spojim hahaha ... Što se tiče Koso sata, ima ono dugme, nastavak, to me dobro dobro zeznulo jer nisam imao pojma što je... mislio sam da je neki senzor, a u uputama sam kasno skužio da se misli na dugme (switch) ... Pa posli te realizacije odlučio sam da ću to sve iskoristiti i ufiksirati u celer i nekima od vas dignuti živac hahah  :icon_scratch: Mislim da ću još ubaciti i USB priključak za punjenje sa pokazivačem volti i da dalje neću pretjerivati hahah ... iako imam i prikaz temperature, ali smatram da je to već overkill za zračnjaka

challenbeen:

Project 1 je završio svoje putovanje danas samnom, i otišao kod D. u Zadar... Znam da žestoko prati forum pa ga ovim putem pozdravljam  :headbang:
neka on napravi još puno km!

challenbeen:
Bio sam van zemlje par dana, jučer se vratio danas odmah šarafaaanjeee pošto je danas odmah i došla glava sa tokara. Ovaj puta nije radio Zvonkec jer sam od njega dobio odjeb jer je bukiran drugim poslom  :toothy11: no nema veze.

Složio sam glavu, koristio sam Locktite 510 za sklapanje kompletne mašine. Složio sam odmah i deklo i zalijepio AGIP naljepnicu. ovaj puta neću farbati deklo, ostaće ovakve originalne boje. Još ću vidit hoću li nabaviti plastiku koja ide preko dekla  :dontknow:

Jedino za sad nisam promjenio ležaj u zadnjem kolu ali sad se razmišljam dali bi to mogao da odradim... ionako sve imam na lageru, i ležaj kola i semering za ležaj... khmmm...
Ionako nije rama opijeskarena, možda bude ovih dana, tako da bi mogao to riješiti  :icon_thumright:

challenbeen:

Nećkao se hoću neću, pošto znam kakav mogu biti baksuz ako ovako nešto ne napravim odmah, i na kraju je ispalo da se ležaj raspao i puštao mast do strane semeringa... tako da sam dobro napravio što sam ga izvadio. Do sad je sve oprano u brake cleaneru, počišćeno, i ležaj je ubačen sa osiguračem. čekamo semering da sutra dođe pa ćemo da i getribu riješimo da bude kao nova  :icon_thumright:

challenbeen:

Gledam prednju felgu... rekoh, ne mogu ja ovako složit skuter da još netko izgine radi 15e troška... naručio sam Koyo Japan, semerinzi su neki livi, nisu Corteco, u principu onaj manji nije stigao, tek sutra dolazi... Ove KBC sam lijepo izbio, nabio sam nazad Koyo, napunio sam sve sa Valvoline mašću, ima da dihta... Jako sam sretan kako sam ovo odradio, mislio sam da je nešto kompliciranije i zajebanije za zamjenu. Nisam hladio ležajeve, samo sam grijao felgu pri izbijanju i nabijanju ležaja. Zadovoljan sam za prvu zamjenu ikad na prednjem kolu.
Naručio sam u Vulkala 2x Mitas Touring Force 130-60-13 za 80e + 17e montaža... mislim da je to dobra cijena!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju