Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (12/88) > >>

zvonkec92:
Mogu se ja ogrebat za ovu neispravnu radilicu? Kolko bi trazio za nju?
Inace sve pohvale za trud i posao, ljepo pedantno i detaljno popraceno slikama

Zmajur:

--- Citat: zvonkec92 - 19 Studeni, 2022, 20:06:56 ---Mogu se ja ogrebat za ovu neispravnu radilicu? Kolko bi trazio za nju?
Inace sve pohvale za trud i posao, ljepo pedantno i detaljno popraceno slikama

--- Kraj citata ---

Nazalost, nisam je tehnički vadio van....tako da bi mogla biti debalansirana,💩. Posto na poslu imam uvjeta, ovo ce mi biti radilica za "skolovanje". Sorry

Poggiali:
Ma ako je klipnjaca ok, svaka se radilica da izbalansirati, neke dodju nove u kutiji van balansa...

Zmajur:

--- Citat: Poggiali - 19 Studeni, 2022, 17:40:55 ---Meni se u videu vidi da tebi cijela radilica ide amo tamo, a ne samo klipnjaca, moze bit da su lezajevi za zamjenu.  Mozes jos provjerit lezaj klipnjace, da klipnjacu drzis okomito u ruci, a drugom rukom lupnes po vrhu klipnjace, dok radilica slobono visi o nju, nebi smjelo nikakav "klak" praviti...

ps. bojanje blokova ti moze biti zeznuto... ja sam svoje spricao sprejem za felge, izdrzi godinu, dvije, ali krene se od kamencica ljusititi, bilo bi idealno mozda plastificirati, u protivnom, ja bi ih samo ocistio i ispjeskario...

--- Kraj citata ---

Dok sam snimao video, cimao sam magnet i nisam vidio pomak klipnjace. Lezajevi su u banani, rule dobro a i osovina radilice je dobro ukopana od semeringa. Sta je tu je. Narucena je nova, cilindar i klip ce malo pricekat.

mic:
Za glavu bi ti trebala limena brtva glave ako ne griješim, čini mi se da bi tako trebalo biti u originalu.
Iz mog iskustva vidio sam da te brtve budu od aluminija.
Ako ti se ne kupuje nova ili želiš si malo nabiti kompresije možeš poravnati glavu na staklu pomoću brusnog papira, cilindar također i to tako sastaviti bez brtve ili eventualno malo diht mase. Ako su površine poravnate savršeno to dihta vrhunski - provjereno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju