Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (11/88) > >>

dario007:
Pickup ima jedan pin u bloku u koji sjeda,tako da ne moras puno misliti,userafis ga u poziciju i to je to.Ako je pin bio pobrušen sve mjere ispod 1mm su okej.

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 17 Studeni, 2022, 23:06:24 ---Pickup ima jedan pin u bloku u koji sjeda,tako da ne moras puno misliti,userafis ga u poziciju i to je to.Ako je pin bio pobrušen sve mjere ispod 1mm su okej.

--- Kraj citata ---

Hvala na informaciji

Zmajur:
Rasturilo, sto se rasurit dalo....Ocisceno, oprano, narucena vecina dijelova. Sad je vrijeme cekanja, listanje, citanje, tocnije edukacija o montazi radilice. Eventualna izrada cjevcica ako nesto zakaze, te najvaznije nabava plinskog plamenika.

Bojanje bloka? Nije mi so pjeskarenja i smirglanja so besvjesti...

RIP

Pametan pise,...... pamti

Poggiali:
Meni se u videu vidi da tebi cijela radilica ide amo tamo, a ne samo klipnjaca, moze bit da su lezajevi za zamjenu.  Mozes jos provjerit lezaj klipnjace, da klipnjacu drzis okomito u ruci, a drugom rukom lupnes po vrhu klipnjace, dok radilica slobono visi o nju, nebi smjelo nikakav "klak" praviti...

ps. bojanje blokova ti moze biti zeznuto... ja sam svoje spricao sprejem za felge, izdrzi godinu, dvije, ali krene se od kamencica ljusititi, bilo bi idealno mozda plastificirati, u protivnom, ja bi ih samo ocistio i ispjeskario...

dario007:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,114972.0.html

Evo ovdje mozes pogledati kako to ide,potrazi u videima imas i drugu metodu sklapanja,samo je tamo u igri drugaciji blok,ali procedura je jednaka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju