Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (10/88) > >>

Zmajur:
Nekim redom....
Za sada variator mi cini ok. Remen je u granicama ( novi je ), one gumice uredne a rolice malcice istrosene a ventilator na granici za izmjenu.

Zmajur:
Kopca, lamela sta vec je takodjer uredna, barem po meni. Recite mi ako sta propustim...

Zmajur:
E sada ono glavno... U prethodnom video uratku se vidilo i cula neka zracnost. Skinuo sam cilindar i rukama isprobao klipnjacu gore dole. Apsolutno nema pomaka..?  Medjutim ima nesto lijevo, desno. Nazalost nemam pravu specifikaciju, osim korisnicke osnove gdje matematikom dodjem do zracnosti od 0.35. osobno sam sa sondama ( mjernim listicima) izmjerio oko 0.40~0.45. Sad, uma li tko iskustva s tim?

dario007:
Taj luft lijevo desno je normalan,a ovaj gore dole ti je sad tesko napipat jer ti radilica ne stoji fixno.Dovoljno je ono sto se vidi u videu,ta radilica 100% ne valja...

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 17 Studeni, 2022, 20:57:36 ---Taj luft lijevo desno je normalan,a ovaj gore dole ti je sad tesko napipat jer ti radilica ne stoji fixno.Dovoljno je ono sto se vidi u videu,ta radilica 100% ne valja...

--- Kraj citata ---

A bas tu stavku sam zelio izbjeci,  :sad1:
Medjutim, da vas pitam, vidim da imate puno iskustva, kolika e okvirna zracnost ima "pick-up" na magnetu. Nekako, imam osjecaj da sa sondama imam zracnost 0.6mm ali idu i deblje sonde cak do 0.85...pa mi se cini kao da savijam odgurujem nesto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju