Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
dario007:
E da, tako otprilike, nešto prije spuštanja okretaja je ideala. Može malo višlje od toga pa onda ako malo ostanu okretaji kad staneš još nijansu po 5 min obogatiš, ali svakako ostaneš prije dijela di je spustio okretaje.
Što se federa tiče bit ce ti još agresivniji ako staviš tvrđe federe kvačila. Dok opet ako otežaš rolice bit ce ti tromiji u ubrzanju. Recept je da kad se nasviraš pivice krečeš sa manje gasa :)
Zmajur:
Ništa, evo da javim probao sam diznu 78, naštelao smjesu a on i dalje štuca....Idemo dalje, živi bili pa vidjeli, lol
jony b.:
Dario odličan video! Ćim se vratim doma napadam šaraf smjese 😁, ponovno.... Zmajur, fino ide u brdo, pogotovo ako te ima....
Zmajur:
--- Citat: jony b. - 09 Kolovoz, 2023, 10:15:10 ---Dario odličan video! Ćim se vratim doma napadam šaraf smjese 😁, ponovno.... Zmajur, fino ide u brdo, pogotovo ako te ima....
--- Kraj citata ---
A ima me za dvojicu.... :laughing6:
Zmajur:
Eto pisem update, jer ako iko bude citao temu, neka vidi ima li kraja ili ne. Sklepao sam skuter sa svom bivsom postavom...
Red Sponge, dizna 82, igla do dna, darafic smjese malo vise od krug i pol. I eto dalje trkelja na minimum gasu sto prije nije radio na ovim u navedenoj postsvi ali manje nego kad je bila dizna 78 i oem filter.
Izgubio sam osigurac igle, tako da ne mogu trenutno probat druge kombinacije. Cekam narudzbu i onda idem i sa pregledom svjecice..
Kad to obavim, to ce bit zadnje drkeljanje na ovom skuteru...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju