Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
dario007:
To di si god pročitao nije točno, to je gađanje , a ne štelanje. Budem snimio kako se štela šeraf smjese.
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 08 Kolovoz, 2023, 10:50:43 ---To di si god pročitao nije točno, to je gađanje , a ne štelanje. Budem snimio kako se štela šeraf smjese.
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru. Kad si vec dobre volje, mozes li mi nabacit dodatnu preporuku. Naime sa ovime setupom, malossi multivar, ljubicasta opruga, rolice 7.5 g, oem opruge kvačila me trenutno zabacuju u startu na ravnome. Setup je inace super na uzbrdici s obzirom na moju kilazu, ali volio bih probat malo umirit start da me ne zabacuje. Dali to rijesit sa težim rolicama ili sa crnim Malossi oprugama, ili kombinacijom jednog i drugog...
dario007:
Evo snimio sam video...
Nisam skuzio kako misliš zabacuje te? Pre agresivno ti kreče ili prenisko , ne kuzim...
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 08 Kolovoz, 2023, 11:53:47 ---Evo snimio sam video
Nisam skuzio kako misliš zabacuje te? Pre agresivno ti kreče ili prenisko , ne kuzim...
--- Kraj citata ---
Da, za moj pojam malo preagresivno... Jos ako se osvježim sa pivicom, postaje opasno, :laughing7:
Zmajur:
Evo pogledao sam video, i jako hvala na dodatnim informacijama. Po ovome vidim svoju grešku, jer sam uvijek ostavio smjesu tamo gdje bi se pojačali okreti, tocnije mrsavija smjesa. Gledajuci tebe, zlatna sredina ispada na polovici izmedju dizanja i naglog spustanja okretaja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju