Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (74/88) > >>

dario007:
Prvo otvori airbox, jer sad efektivno imaš 16mm karb radi manje lulice od promjera karba. Treba biti bar 10ak% veci otvor od karba.
Diznu onda ostavi tu 82,boja je sada dobra,ali takva ti bude u rasponu 10 brojeva dizni,pa se dalje služi osječajem,gdje najbolje ide najbolja je i smjesa. Po zvuku se okej vrti, ja to nebi dirao,osim ako imaš želju izvlaciti nijanse.

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 17 Ožujak, 2023, 15:34:12 ---Prvo otvori airbox, jer sad efektivno imaš 16mm karb radi manje lulice od promjera karba. Treba biti bar 10ak% veci otvor od karba.
Diznu onda ostavi tu 82,boja je sada dobra,ali takva ti bude u rasponu 10 brojeva dizni,pa se dalje služi osječajem,gdje najbolje ide najbolja je i smjesa. Po zvuku se okej vrti, ja to nebi dirao,osim ako imaš želju izvlaciti nijanse.

--- Kraj citata ---

Razrezao sam pregradu airboxa (slikat cu prvom prilikom), skinuo svoju blokadu zraka, tako da je 18mm ulaz i tako je testiran na full gasu....
Volio bih ga malo utišat, neznam dali bi sta bi dobio sa double red sponge ili original filterom....i možda smanjit diznu pa vidjet ponašanje...
 Mislim da ovaj setup više dreči a isto ide kao kad je bila dizna 80, otvor 16mm .....mada nisam siguran 100%

dario007:
Gore si napisao da je testiran sa 82 i 16mm lulicom,zato sam to i pisao. Buka ne bi trebala niš osjetno veča bit,bar meni nikad nije bila...

Zmajur:

--- Citat: dario007 - 17 Ožujak, 2023, 20:23:45 ---Gore si napisao da je testiran sa 82 i 16mm lulicom,zato sam to i pisao. Buka ne bi trebala niš osjetno veča bit,bar meni nikad nije bila...

--- Kraj citata ---

Ma samo sam odvidao čep i evo me na 18mm buže i onda pun gas...da bude po tvom receptu.... :laughing6:

Poggiali:
koja je tezina rolica?

da nisu mrvu prelagane za bacvica auspuh ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju