Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (73/88) > >>

Zmajur:

On se hladi ja se pokusavam ugrijat.... :laughing3:
Jos u fazi razrade, mada sam danas potegnuo full gas..
S obzirom da nije ustelan ( dizna 82, usis 16mm ), sasvim sa zadovoljan startom s obzirom na moju težinu. Odlično se vozi do nekih 1/2 gasa gdje razvije nekih 65/70 km/h po GPS-u. Ostatak gasa ima malog efekta i treba mu dosta vremena da razvije brzinu. Uspio sam maximum potegnut nekih 80/82 km/h po GPS onako uspravan ko daska....
Ono sto mi jedino smeta je njegovo drečanje...baš u tom području od 50km/h....
Probat cu ga jos malo odvozit pa onda, vjerovatno smanjit diznu jer je bio živahniji sa 80 nego sada sa 82....pa pocet provjeravat svječicu. Da krenem sa 78 rađe?

Zmajur:
Evo i boje svječice na full gasu... Prijedlozi?

Zmajur:
Evo i jedne snimke, kakva je takva je.... Nisam vičan vozit s jednom rukom i snimat,malo me frnja...

aragonY:
Normalno je to da poslije 60-70 polako nabija brzinu. I nemoj gledati kako ubrzava na kojem otklonu gasa, nije auto.. to se ionako 80% vremena vozi full gas pa koliko ide, ide..
I da, može tu još malo manja dizna. Ali blizu si idealne boje. Lijepo izgleda skutić  :)  :icon_thumright:

dr.mrgood:

--- Citat: aragonY - 17 Ožujak, 2023, 13:18:11 ---Normalno je to da poslije 60-70 polako nabija brzinu. I nemoj gledati kako ubrzava na kojem otklonu gasa, nije auto.. to se ionako 80% vremena vozi full gas pa koliko ide, ide..
I da, može tu još malo manja dizna. Ali blizu si idealne boje. Lijepo izgleda skutić  :)  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Zašto? Pa ovo je idealna boja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju