Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
dr.mrgood:
Dobra boja ne diraj nista :headbang:
dario007:
Nemoj puno mijenjati dok ne vidiš pun gas,ovo je za prvu loptu okej, iako bi ja to osiromasivao i od one prve verzije. Ostavi ga da radi u leru minutu dvije dok je full zgrijan, ugasi, pa onda vidi boju. Ne smije biti mokra svjecica, suha i crna treba biti na leru.
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 12 Ožujak, 2023, 19:12:09 ---Nemoj puno mijenjati dok ne vidiš pun gas,ovo je za prvu loptu okej, iako bi ja to osiromasivao i od one prve verzije. Ostavi ga da radi u leru minutu dvije dok je full zgrijan, ugasi, pa onda vidi boju. Ne smije biti mokra svjecica, suha i crna treba biti na leru.
--- Kraj citata ---
Bas sam to radio sa prvom diznom tokom drugog zagrijavanja i bila je mokra, mada nisam bio extra siguran s obzirom da je bio pod extra postotkom ulja....
Sad cu vratit onu novu svjecicu da nabije koji kilometar, neka prođe barem ta razrada, pa cu prvo skinut svoju restrikciju sa usisa zraka i opalit pun gas...
Usput možda naručim usisne lamelice pa ima li tko prijedlog koji brand i koje debljine... Sad nisu limene, vec neki plasticni materijal prljavo bijele boje....
dario007:
Ma ostavi te koje jesu, nema potrebe bacati novac na druge. Inace Malossi i Polini su dobre. Po meni najbolje 0.25,0.3 ili 0.35 mm. Sebi sam uglavnom na sve setupe stavljao te 0.3mm i bile su odlicbe uvijek.
Poggiali:
Ja imam ove od Athene i rade posao..
https://www.motomike.eu/tokic/hr2/vehicle/piaggio-tph-50:106898/category/10400000000/article/144185/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju