Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (71/88) > >>

mic:
Kada promjeniš diznu otkači crijevo od vakuma sa karba i ustima napravi vakum nekoliko puta da se napuni čašica karburatora gorivom.
Ako tako napraviš nećeš morat kurblati kao manijak.
I pazi kod kurble, ja sam imao loših iskustava sa potrošenim mehanizmima kurble na tim Piaggio mašinama.
Pazi da ti slučajno ne zapinje od radilicu.

Zmajur:

--- Citat: challenbeen - 12 Ožujak, 2023, 15:17:50 ---Zasto kurblaš, čemu anlaser? Kurblu mozes sjebat i istrošit...

--- Kraj citata ---

Sta ja znam....stara navika iz 90-tih... :laughing3:

Zmajur:
Razrada: Dizna 82, otvor lulice 16mm, igla skroz spustena.

Trenutni Dojmovi....nakon 70tak kilometara voznje...na malim otvorima gasa, vise manje uzbrdo i nizbrdo.... Za moj pojam s obzirom na težinu nosivosti, krece uredno s mjesta...Na ravnome, tocno 1/4 gasa urednih 50km/h...uzbrdo savladava istu brzinu uz mali pomak gasa koji je jos uvijek bio ispod pola... Jednom potegnuo cca 75km/h gps-a kratko na pola gasa gdje sam prije jedva razvlacio 65-68km/h.  Doma gdje je najveca uzbrdica, vuce ko magare bez problema....
Muci me drugo ili je to stvar navike..... Kada stajem, dosta me trza naprijed, kao da remenu treba sekundu, dvije više da se vrati na krajnje pozicije polutke i motor umiri.
Stavio sam drugu stariju svijecicu za probu i ovo je rezultat na 1/4 mozda mrvicu vise gasa (cca 45-50km/h)

matija84m:
Ovo je odlicna boja. Nemoj se zamarat ako malo troksa na 1/4 gasa jer to je ok da je tu malo bogat. Bolje da je tako.
70ccm ipak puno bolje vuce i ubrzava. Drago mi je da si zadovoljan napokon :headbang:

Zmajur:

--- Citat: matija84m - 12 Ožujak, 2023, 17:41:29 ---Ovo je odlicna boja. Nemoj se zamarat ako malo troksa na 1/4 gasa jer to je ok da je tu malo bogat. Bolje da je tako.
70ccm ipak puno bolje vuce i ubrzava. Drago mi je da si zadovoljan napokon :headbang:

--- Kraj citata ---

Bit cu zadovoljan kad prestane prčkanje po njemu....Očigledno me još čeka ta proba na full i pol gasa....  Sta je najgore, ostavio sam spuh na jedan prerezan nosač, ebo ga ja, cili se razvidao.... ukljucujuči i vide na samoj grani....:laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju