Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (58/88) > >>

Zmajur:
Hvala svima na odgovorima..., jos par stvari za memoriju...
Ako i kad bude drugi projekat, bit cu manje dosadan... :toothy9:

Usput da vas razveselim, najvjerovatnije cu otvarat blok. Iz određene sumnje, isao sam izvaditi semering s strane variomata i vidio plavkastu boju lezaja... E sad nisam siguran jeli poplavio od semeringa ili manjka lufta ili nesto treće. Znam da bi semering trebao biti udaljen od lezaja ( nikad se nezna ), siguran sam da je radilica uvijek isla u balans ( nikad se nezna ).

Sve u svemu dogodilo se...., bojim se ostavit ovako kako je sada, bolje potrošit 20€ nego imat havariju od 300.... :dontknow:

challenbeen:

--- Citat: Zmajur link=topic=115058.msg1401463#msg1401463 ---
S obzirom da sam naručio preporučeno, dizne 78-80-82, onda mi jedino preostaje 82 za razradu?
Dali dizna minimuma ostaje ista....ili.....?

--- Kraj citata ---

Dizna 62-64 ti treba ako je originalni airbox da nije prerađivan

matija84m:

--- Citat: Zmajur - 01 Ožujak, 2023, 19:45:26 ---Hvala svima na odgovorima..., jos par stvari za memoriju...

Usput da vas razveselim, najvjerovatnije cu otvarat blok. Iz određene sumnje, isao sam izvaditi semering s strane variomata i vidio plavkastu boju lezaja... E sad nisam siguran jeli poplavio od semeringa ili manjka lufta ili nesto treće. Znam da bi semering trebao biti udaljen od lezaja ( nikad se nezna ), siguran sam da je radilica uvijek isla u balans ( nikad se nezna ).

Sve u svemu dogodilo se...., bojim se ostavit ovako kako je sada, bolje potrošit 20€ nego imat havariju od 300.... :dontknow:

--- Kraj citata ---
Semering je bil preduboko i u kontaktu sa lezajom. Premalo je ta masina radila da bi lezaj vec nastradal. Ja to nebi otvaral. Samo novi semering i vozi

Zmajur:

--- Citat: matija84m - 01 Ožujak, 2023, 20:06:44 ---
--- Citat: Zmajur - 01 Ožujak, 2023, 19:45:26 ---Hvala svima na odgovorima..., jos par stvari za memoriju...

--- Kraj citata ---
Semering je bil preduboko i u kontaktu sa lezajom. Premalo je ta masina radila da bi lezaj vec nastradal. Ja to nebi otvaral. Samo novi semering i vozi

--- Kraj citata ---

Ovakve poruke volim...... :headbang:

dario007:
Ako je bio poravnat sa blokom, onda nije mogao semering strugati po lezaju.Ti si radio alat za ugradnju lezaja, tako da bi to trebalo biti okej ako si se drzao mjera...
Ako je semering strugao mora se jasno vidjeti trag usne po lezaju.Moguce da si ga pregrijao kod ugradnje pa je tada poplavio.

Sam procijeni jel bi otvarao ili ne? Da se radi o meni bi,samo iz razloga sto je sve vec na pola rastavljeno,pa da isti posao ne radim dva puta.

Iako stoji i Matijina teorija, ali svakako sa dozom rizika. Svakako bi ti Matija ili ja dali realnije mišljenje kad bi ti to slikao i objasnio kako je semering bio ugrađen...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju