Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (57/88) > >>

Zmajur:

--- Citat: Poggiali - 01 Ožujak, 2023, 12:23:51 ---ne znam jel vec znas, ali npr dizna isti broj nije ista od polinija i dellorta ili kineza... polini npr 80 je manja dizna od dellorto 80, dok kineska 80 moze bit veca od dellorta...

ps. jesam ja nekaj preskocio, kakva dizna 82 na serijali? jel 70cc stavljas?

--- Kraj citata ---

Da, odlucio sam ubacit 70cc kit, tako da sam po preporuci darija007 uzeo DR kit, dizne 78,80,82 , usput uzeo malossi variomat 2000, te malossi klasično zvono kvačila ( staro se ovaliziralo ).
Iz glupih razloga ( da dođem do cifre popusta) uzeo sam klipic 40  za dellorto 17.5 ( ne znam zasto je 30 kod mene ) i koju ulogu uma 30 ili 40 te za svaki slučaj manualni čok.

E sad za razradu se spominju jos veca dizna, ali nije bas da sam garaža i da izvlačim dijelove iz ladica....pa pitam, hoce li biti dovoljna dizna 82 u kombinaciji sa iglom za razradu..., ako nije onda se selim u Njemačku...blizu skladišta, jeftinije je.... :laughing3:

Zmajur:
Par sitnica napravljeno za tlačenje...

Poggiali:
ahaaa, pa nisi ni 50 ustelovao, vec si na 70  :toothy3:

ma ja bi gledao da je idealna dizna, a za razradu stavljaj malo vise ulja, ja sebi za dusu stavljam dva cepa ulja na 6l rezervar + to sto uljna daje...

ovo za karb nemam pojma, ja imam malo drugaciji 17.5 (LS) za minarelli i dirana je samo glavna dizna (drevo + yasuni cc16) najjeftinije ti je cak uzet set tih dizni nego po komadu, pa dok ne pogodis smjesu, a onda ostale prodas... za igle znam da su na piaggiu neki mjenjali , ali stvarno ne znam kolika je razlika piaggio minarelli, jer meni stvarno ide ok motor  sa iglom i svim ostalim kak sam dobio u pakiranju 17.5 ls

dario007:
Uvijek si mozes napraviti 2-3 lulice razlicitog FI-a tipa 17-18-19mm pa mozes zrakom regulirat umjesto diznom...

aragonY:
Klip 40 u odnosu na 30 se razlikuje u uglu kosine sa usisne strane.. zato ti je Matija rekao da imas crticu na svom i mozes ga sturpijati do te crte da napravis 40 od tog svog 30, nije bilo potrebe da kupujes drugi.. dobijes malo vise zraka u donjem spektru gasa (za laika skoro neprimjetno, ali malo ostrije primanje gasa). Ja sam to kod sebe odradio, ponasa se bas kao sto je opisano.. sve su to sitnice koje na kraju cine kompletan bolji doživljaj..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju