Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Zmajur:
Prvo da odmah kazem, ne jos nisam gledao svjecicu..... :laughing3:
Danas sam odvozio nekih 30-tak kilometara u sutu i to dobar dio je bio uzbrdo na ful gasu.... Na ravnome sam potegnuo do 65km na sat, mozda bi rastegao i 70 da je ravnica malo duza...Uzbrdo uglavnom 45-50km/h dok veca uzbrdica 35-40....
Međutim osjetio sam pred kraj lagan pad snage. Kada sam stao pred kucom da ga uparkiram, vise nisam mogao krenut na ful gasu. Jedvice se pokrenuo, kao da drzite prednju kocnicu. Nije se gasio u leru, nije imao boooo zvuk, nije trokirao...Jednostavno nije imao onaj polet, kao da mu fali okretaja, nema zvuka snage kao kad je bio hladan. Kao da ima viška zraka a ne radi booooo.... Neznam ni sam kako da objasnim....
Zmajur:
Ako se odlučim uzet malossi variomat, eventualno plave ili crne opruge za kvačilo kao sto je predlozio @dario007, koje rolice mi preporucujete da ne narucujem dva puta.... Hvala
challenbeen:
Sa kojim auspuhom?
Zmajur:
--- Citat: challenbeen - 19 Veljača, 2023, 12:49:10 ---Sa kojim auspuhom?
--- Kraj citata ---
Sa wild lion ako isti nije zacrpljen, 😂
challenbeen:
--- Citat: dario007 - 14 Veljača, 2023, 12:29:46 ---Ako ides na onaj Malossi Wild lion auspuh upikni si 5.3gr naranđaste rolice od NRG purejeta i federe kvacila stavi Malossi crne.
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju