Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Zmajur:
Mali dio ravne ceste pa onda uzbrdica....cca 55km/h po gps-u a zna se, ima me za dvojicu. Jos uvijek se ne usudim ici dalje s njim do neke postene ravnice.
Sumnjam da mozete ista izvuc iz videa, ja imam osjecaj da moze jos a nece, 😂.
aragonY:
Zaboravio sam kako treba zvučati stock pedesetka ali mi se ovo čini kao malo pretiho, odnosno daj pusti ga da se malo više vrti (stavi lakše rolice). Ili sam ja možda navikao na zvuk rezonantnih auspuha ;D :dontknow:
Bilo bi bolje da imaš neku ravnicu za isprobati ga, na uzbrdici brzina nije mjerodavna a pogotovo ako je opterećen vozačem težim od prosjeka, sve se to osjeti.. Zašto se ne bi usudio otići koji kilometar dalje, pa tu kilometražu nabereš i tu dok ideš naprijed-nazad, ništa mu neče biti. Poneseš si rezervnu svjećicu u slučaju da je prebogata smjesa pa ti rikne, i gas.
Zmajur:
Ma nece me vrijeme nikako....Taman kad sjeo na njega, opalila bura pa sam odustao od daljnje vožnje... :laughing3:
dario007:
Po startu bi rekao da treba tvrđe federe kvacila, a i ne vrti se bas veselo,ja bi ga jos malo zavrtio.Mozda se start popravi samo izmjenom rolica na lakše pa neces morati dirati federe kvacila. Al ako oces najmekse iz bilo kojeg tuning seta stavi i biti ce super. Obicno svi Malossi crne stave...
dr.mrgood:
To je piaggio mašina i tu ne treba ništa dr#at% po federima kvačila. Ja bi probao gram lakše rolice. AKo sad imaš 6.4 stavi 5.4 ili 5.5 pa probaj. Mada prema svim informacijama ja nalazim da su defaultne težine rolica za typhoon 8.5 grama.
Po meni, ako si težak za dvojicu, mislim da niti ne može brže od ovoga budući da je tu ipak uzbrdica. Po ravnome bi eventualno nakon nekoliko stotina metara uspio navuci 70-75 kmh i to je to za pedesetku sa stock dijelovima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju