Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 500 Cruiser

<< < (6/18) > >>

ljubo46:
Master 500 masine koriste oem kalotu i na sportskom variomatu sto je i kod tebe slucaj. Bio bi lud skinut variomat malossi i stavljat oem. :icon_scratch: :toothy3:

Drugo nikakvi se tu zubci ne pojedu.
Ne trosi se nista brze remen zbog tog variomata.

Remen izmjeri sirinu da znamo jel za zamjenu
Rolice klizace i centralni kupi nove
Ovo izgleda lose
Bolcna od variomata se podmaziva s mascu
Kod tebe izgleda suho :happy3:

challenbeen:
Trebaš 16gr (x8) malossi rolice, malossi klizače (x4) i novi bijeli malossi feder. Imat ce i krajnju i start sa tim rolicama

Beverly200x:
Evo kako izgleda nakon ciscenja sa benzinom i brake cleanerom

Ne blista ali ocistio sam s kistom kolko sam mogao.

Ova osovina na kojoj je polutka ima nekakvu malu crticu i ima lufta to jest mo%u017Ee se  malo pomicati gore dolje...

Ova gumica je malo ostecena

Koliko sam uspio nac na netu i ovdje na forumu rekao bi da ne treba mijenjat variomat niti ventilvar jer nema udubljenja ostecenja i slicno. Kanali su glatki.
Bolcna ima skroooz minimalno lufta i dosta glatko klizi jedino ne znam zasto ovo smedje nejde dole.

Polutku ne mogu rastavit jer moram nabavit 55 mm gedoru(vrlo vjerojatno za vikend na Jakusevcu ili na top alati) ali vidi se da je podmazana i igli%u010Dasti se dobro okrece.
Natezac remena dobar kao i ostali lezajevi.

https://youtube.com/shorts/7njLPDhgDe8?feature=share

Usput bi kupio i jedan od ova dva alata samo ne znam koji a htio bi ga moc koristit i na Bev 200

Poggiali:
Ovaj semering variomata probaj odnjeti u lager komerc, imas na jankomiru, mozda imaju od corteca nesto tih dimenzija..

Ja imam ovaj desni alat, dobar je, ne mrda nikud, mislim da je "stabilniji" od levog, a kod mastera nije bas mala sila stezanja..

ovo sto je bolcna promjenila boju, il se stara mast upekla, ili se pohabao malo taj polirani dio, ak nema lufta samo podmazi i teraj dalje... provjeri samo koja mast je dobra, da nebude losija od malosijeve...

ps, ova poluga getribe na kojoj ti je zadnja polutka nije kruta, jer nju drzi deklo, zato je matica izvana... i pazi kad vracas, da bude onaj prsten izmedju zvona i dekla, inace ode lager odma..

challenbeen:
Na top alati sam i ja kupio, samo da znaš da jh nema u 1/2 nego moraš odmah i adapter uzeti ako nemaš 3/4 ili 1" alat doma.
Remen ti je 100% za zamjenu takvi je i moj bio pa je pukao odmah čim sam olakšao rolice.
Nabavi udarni pistolj 400+ nm i nece ti trebati ti držači da odvrneš matice na deklu

Mast stavi grafitnu Tip II

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju