Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 500 Cruiser
Poggiali:
Ma tomi, te rolice nisu zamjena za sporcki vario, ali su definitivno bolje od klasicnog oblika... inace gilera gp 800 ti ima stock takve rolice...
ovo fuzzy mislim da je samo sleng, to je obicna sajbica kakvu vec imas samo dupla... a jbg, treba sporbavat i igrat se inace bi svi vozili serijale...
https://www.ebay.com/itm/361727761261
Beverly200x:
Mali update:
Pošto sam tek ušao u svijet skutera za svaki problem moram guglati i naletim na ovo
Odma me presjeklo jer sam mislio da je puklo crijevo od kočnice kad ono samo prekidač štop svijetla :toothy12: . Nezgodno je bilo što je komad ostao ušarafljen unutra ali sreća da je od plastike pa ga se moglo zarezat i ispao je van. Moram priznat da je glupo ako rikne/pukne jedan prekidač štopa, ne radi niti drugi :icon_scratch: .
Sljedeće na redu je bilo zatezanje gasa.Jako se sporo vraćao i imao je puno i previše lufta i zatezanje na volanu i kod leptira nije baš pomoglo.Vidio sam da ljudima pomoglo podmazivanje sajli pa sam probao to i stvarno se sad vraća brzo.
I zadnje su utezi volana koji je vec netko prije farbao i to jako lose. Ja sam za sada ofarbao sprejem a u bliskoj buducnosti planiram nabaviti neki špric
Zanima me zna li netko gdje bi se mogli kupiti ili napraviti dijelovi nosača vizira za Cruiser 250/500? Eventualno bi kupio neke rabljene nosace jer mi se stvarno ne daje 900 i nesto kuna za nove a fali mi par dijelova. Nigdje na stranicama ne mogu naći.
Beverly200x:
Mali update nakon dugo vremena...
Napokon sam pronašao rabljene original nosače vizira kojih NIGDJE nema a za nove nedam 985 kn a fali mi par dijelova. Prodavao je u kompletu nosače i vizir za dost dobru cijenu to jest za onoliko koliko sam bio spreman dati samo za nosače :toothy3: . Još moram kupiti podlošku i 2 šarafića koja vjerojatno imam doma i onda imam kompletan setup.
Uvijek je postojao plan B da prodam vizir koji imam i većinu dijelova nosača pa kupim od nekog aftermarket proizvođača ali ne sviđa mi se izbor jer ili su preveliki ili premali...
Iako su to viziri za Cruisera, malo se ipak razlikuju u položaju rupa
Na par mjesta izgledaju grozno zbog hrđe ali da se to srediti.
Koristio sam Sonaxovu Chrome pastu i moram reci da i nije nesto.. Ne znam je li joj istekao rok ili sto ali neda(barem meni) pravi sjaj chroma nego nekako mutnjikavo....
Postavljao sam vizir valjda sat vremena :help: . Nikako da to gvožđe namjestim, zakrenem, okrenem da sve sjedne u rupe... Necu ga nikad vadit dolje haha.
Iskreno, puno mi je ljepsi sa vizirom nego bez, pogotovo sprijeda samo zbog savršeno okrugle lampe s kojom sam izgledao kao čuvar u onim prastarim filmovima s kojom sam svijetlio zarobljenike koji bježe iz zatvor ili logora :toothy12:
Beverly200x:
Izgleda da je vec pocela sezona :toothy10: pa vadim skuterce van da vidim sto se nalazi u prijenosu. Kad sam ga kupovao covjek mi je rekao da je na zimu ili proljece mislio promjenit sve sto treba unutra mada skuter trenutno sasvim uredu linearno ubrzava, brzo pusta/prima gas itd.
Iako je vani prekrasno, ostaje u garazi neko vrijeme dok se sol i kamenje sa sporednih cesta ne makne.
Posto sam pocetnik svaki posao traje puno duze nego kaj bi trebao al eto.
boy names that mean warrior
Netko je zategao ovaj saraf ko sivonja jer sam na racnu trebao nataknut cijev dugu 2 metra da odsarafim. Sa udarnim nije islo.
Dosta materijala...
Pakne koliko vidim imaju dosta mesa
Remen ne znam kakav je al nebi rekao da je bas najnoviji hah
Variomat je dosta gladak na dodir i jedni mali zljeb(groove) ili kak se to vec kaze ima na pocetku.
Imao sam u planu napravit veliki servis prije sezone i stavit polinijev variomat kad ono gospon Malossi vec pokrece ovaj skuter i bijeli centralni...Eh sad ne znam je li to dobro ili uzasno jer sam na ovom forumu procitao da Malossi hoce pojest zube na radilici ako se ne stavi dobro :icon_scratch: Stavit cu slike radilice pa me zanima je li to kak treba bit ili vec pojedeno :help:
Osim velikog servisa planiram podmazat neke stvari kao u ovom videu
Zanima me kakvo je stanje prijenosa sa slike i je li to primjereno 30 000 km? Je li trebam drugi variomat?
Dan prije sam promijenio crijevo povratnih para
Puno mi je ljepsi sa vizirom
Poggiali:
Bravo na poslu :)
Vario kad operes, pogedas u kakvom su stanju kanali rolica, rolice su ocajne, i pogledas vodilice di idu klizaci od kalote, kad budes stavio nove klizace budes vidio jel ima lufta, ako je jako poderano i klacka onda budes trazio drugi vario... Takodjer, bolcnui kad stavis u vario vidi jel ima puno lufta...
Remen izvrni naopako i gledaj redom ako ima pukotine i razdvajanja kakva, onda je za zamjenu...
Zupci izgledaju ok, mislim da su najvise problema radili na Leader masinama, al za ostale ne znam...
Provjeri dva lezaja u zadnjim polutkama , ako ne zapinje nista, samo podmazi, provjeri lezaj u deklu dal ide bez otpora i hrustanja i lezaj na ublazivacu remena, on se da upresati u tu plastiku da ne kupujes cjeli ublazivac...
Ja ako bi mjenjao vario, isao bi na original, bez obzira sto leti sa sportskim, ali i dize potrosnju, bolje jede remen i masina je stalno u okretajima... ti si izvazi sta ti je bitnije.. 400/500 ide dosta dobro i samo sa malo laksim dr pulley rolama/klizacima...
Ako nemas, izguglaj beverly 500 workshop manual, to ti bude koristilo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju