Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 500 Cruiser

<< < (7/18) > >>

ljubo46:
Remen ti je koliko vidim 27mm širine
A novi je 27.2

Kako onda to moze bit za zamjenu?
Pa to je ko novo
Mjenja se kad se potrosi 1mm
Semering na variu je izbio zato jer ga je konj neki sastavio bez masti na bolcni pa je sve radilo na silu.

Beverly200x:
Hvala na odgovorima i preporukama  :icon_thumright:

Narucio sam sve za veliki servis sa malossi rolicama,klizacima i federom i antifriz jer je moj narančast  :icon_scratch: .Usporedit cu stari i novi remen al ipak bi stavio novi jer nebi htio da mi stari pukne usred pm negdje. Jos samo moram nabavit negdje malossi mast,gedoru 55 i alat za variomat.

Imam neki my project udarni iz kauflanda sa malo sutra 550 Nm :icon_biggrin: i mogu rec da sam zadovoljan onim za kaj ga ja trebam i koliko sam ga platio. Zelim alat za variomat zato da mogu s moment kljucem zategnut kak pise u manualu a ne da stalno razmisljam hoce se nesto odsarafit i sve smrdat ili pak pre tegnut.

Poggiali:
Imam  ja udarni iz kauflanda, kaj se kopca u struju, i nije nis jaci od bosch udarne srafilice na bateriju :/ ( stezao sam na kvasaru vario sa tim kaufland, i kad nije vise islo, onda sam sa bosch jos uspio dotegnuti, a bas sam ga kupio kao za vario da bude jaci od boscha...  ) i to moze proc za 200,250 cc, al nebi se igrao na masteru sa tim, isto stezem moment kljucem i ne razmisljam se... Za 50cc su odlicni ti udarni..

Corector:

--- Citat: Poggiali - 05 Siječanj, 2023, 17:05:13 ---Imam  ja udarni iz kauflanda, kaj se kopca u struju, i nije nis jaci od bosch udarne srafilice na bateriju :/ ( stezao sam na kvasaru vario sa tim kaufland, i kad nije vise islo, onda sam sa bosch jos uspio dotegnuti, a bas sam ga kupio kao za vario da bude jaci od boscha...  ) i to moze proc za 200,250 cc, al nebi se igrao na masteru sa tim, isto stezem moment kljucem i ne razmisljam se... Za 50cc su odlicni ti udarni..

--- Kraj citata ---

Za 50ccm su ok, dok ne dodjes do osovine zadnjeg kotaca :D Medjutim, postavlja se pitanje  Cemu odserafljivat te male serafe strojno ako nisi profi ili poluprfi odserafljivac, jer ako si hobist onda uzivaj lijepo i gustaj u rucno odvrnutom i stegnutom serafu., Jer osjecaj je najbitniji  A za maxi su vec upitni. Ja sam 800kn dao samo na odserafljivac radilice, jer mi se nije dalo radit blokator varia za jedan skut. I to jedva jedvice sam skinuo, i sad me najvise brine kako je to stegnuto jer to samo bog zna, i igram se to odserafi pa ce nastat ogromna steta, a i ogromno sranje je potencijalno prisutno. Zamisli da mi se odserafi na 190 kad raspirim gremline s novim remenom, taj nemir me dosta izjeda jer sam svjestan posljedica, makar bi volio da nemam pojma o svijesti i da me ladno zaboli  o razmisljanju sto bi moglo biti ako nije dobro stegnuto.

Poggiali:
dobro, mislio sam na vario - zvono, mada ide za silu i osovina zadnja, ali brate mili, prasinu pravi od matice xD

Ma kul je, pogotovo dok slazes setup, pa u danu 6 puta skidas vario, ko bi to na ruke sve :P  A i lakse ti je svako malo skinut prijenos i oprat ga...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju