Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 500 Cruiser
challenbeen:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Rujan, 2022, 13:22:04 ---Ne trolam,iznosim mišljenje,Ameri otkrili šajbicu i sad su odlepili,j#bote otkrića
Kad su te Pulley rolice tak dobre onda bacam Multivar u kantu i kupujem rolice
--- Kraj citata ---
pa zapravo Dr Puller u multivaru još bolje radi :D haaa tako kruži priča i na sljedećem upgrejdanju X9 500 kupujem ih :headbang:
matija84m:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Rujan, 2022, 13:22:04 ---Ne trolam,iznosim mišljenje,Ameri otkrili šajbicu i sad su odlepili,j#bote otkrića
Kad su te Pulley rolice tak dobre onda bacam Multivar u kantu i kupujem rolice
--- Kraj citata ---
Mjesas kruske i jabuke. Na pia 50 nebus nista dobio sa dr pulley.
Ali na maxi masini se to jako osjeti .
Poggiali:
pa te rolice bar duplo duze traju od originala i vec smo sto puta rekli, kasnije kad kruzas ili teras top speed imas nize okretaje, tak da se ne dere dok si npr na autoputu... a start je barem meni na masteru koji je vibrator dosta meksi...jer se ponasaju u startu ko da su lakse nego sto jesu...ti mozes stavit i klasicne rolice lakse da bude zivlji ali ne ponasaju se isto ko slideri...onda ce se celom linijom vise vrtit
ono sa vecim top speedom ne mora uopce bit tocno, jer ako ti remen vec sad dolazi do kraja i dodiruje se vario i ventilator, onda nema boga oca da ga ista drugo stisne vise...
ne kazem ja da sporcki vario ne valja, al cesto kod maxia bude da je kraceg vijeka od oem, super je sto skuter skace sa njim, ali ti dize i potrosnju i generalno se vrti vise masina, naravno mozes dr pulley staviti i u drugi vario... mislim ja bi i obicne rolice radije uzeo od njih nego bilo koje druge, jer je taj materijal heben...
ps, fuzi sajbica je bilo vise scenarija, metala se na kvasarima koliko sam citao jer je kais kidao dihtung uljne, ali opet to ne znam kolko je provjereno, jer isto tak mislim da stock vario nemre dalje nego kaj ide i dr pulley nemreju dalje gurnut remen, to mozda moze bit slucaj sa aftermarket variom veceg opsega i onda se stavlja sajbica da remen ne dere okolo jer je fakat usko nutra...
fuzi za master je za start, na masteru remen nije bas na bolcni, moras ga gurnut u polutke da bi mogo zasrafit vario...
Tomi_ZG:
--- Citat: matija84m - 22 Rujan, 2022, 18:32:12 ---Mjesas kruske i jabuke. Na pia 50 nebus nista dobio sa dr pulley.
Ali na maxi masini se to jako osjeti .
--- Kraj citata ---
A dobro ak tak veliš,samo onda ispada da su zajebali proizvođače variomata,ja u tu priču baš i ne vjerujem,baš bi trebalo dva ista skutera i dva jednako teška vozača stavit na crtu,Pulley vs Multivar ili Speedcontrol ili Costa pa da vidimo
--- Citat: Poggiali - 22 Rujan, 2022, 18:37:58 ---ono sa vecim top speedom ne mora uopce bit tocno, jer ako ti remen vec sad dolazi do kraja i dodiruje se vario i ventilator, onda nema boga oca da ga ista drugo stisne vise...
--- Kraj citata ---
Eee,a baš su s tim na početku agresivno krenuli u reklamu,naše rolice guraju variomat po Duhu Svetom dalje od svih variomata,čak i tamo di to nije moguće,zbog toga ih i smatram šarlatanima
--- Citat: Poggiali - 22 Rujan, 2022, 18:37:58 ---fuzi za master je za start, na masteru remen nije bas na bolcni, moras ga gurnut u polutke da bi mogo zasrafit vario...
--- Kraj citata ---
Pa i na Piaggiu 50 je remen 1cm u polutkama kad su ih napravili takvima,a i moraš ga isto gurnut u polutkama da zašarafiš vario,pa svejedno ide najbolje u klasi to znaš i sam,ne treba mu nikakav washer odnosno šajbica čak ni ona retardiranog naziva fuzzy,ono dali su ime šajbici jbt :toothy12:
balki:
Mojne Pulley uspoređivat sa sporCkim variomatima. Od rolica svakako daje bolji start i smiruje okretaje kod kruzanja i krajnje. Smatraj to kompromisom za one koji ne žele dat nofce za vario...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju