Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP180 by dario007
dario007:
--- Citat: challenbeen - 24 Listopad, 2022, 21:28:29 ---j#bote koji promašaj hahha ... pa ovo komore nije ni vidlo... jao meni pa meni su plastike na MC3 bolje ispale a špricao sam u štali...
--- Kraj citata ---
Najgore u cijeloj prici je sta je stvsrno farbano u komori,imas gore sliku iz komore
challenbeen:
onda nije radilo grijanje komore na 30'C , a bome nije čistio ni kompresor niti imao filter na šprici. ha, ne znam što pametnog više reć, al zna zeznut da
dario007:
Nije opce stvar ni komore,ni filtera,ni sprice,jednostavno priprema nije napravljena kako treba.Nemam ni ja doma komoru ni nikakve filtere pa je masa stvari ispala daleko bolje nego ove felge i to sa spricom od 50kn.
Poggiali:
a jbt ove felge ko da su penzlom mazane... :angry7:
Ljubo, felge nesmiju biti uvijek zamazane, to ko da hodas u prljavim gacama :P
Dragster 50:
Žao mi je Dario, al ak' ću te malo utješiti, ja sam žutog ofarbao sam, nisam bio sretan kako ke ispalo, onda mi ga je bura bacila i sj#bala boju uz par napuknuća. Onda sam opet sam prefarbao i bio je pun točkica, moja greška opet. Onda mi je dosadilo, pripremim plastike, kupim plavu perla boju, lak, prajmer, sve pripremim, naljepnice isto, i odnesem liku koji od toga živi, komora, bla, bla.
Dolazim po njih, nijedan rub nije prefarban, neki dijelovi nisu uopće. Dolazim doma , sklapam, tri dana aj nekako, i onda drama. Sve boja na plastikama ispuca i to momački. Zato ću sad probati sa drugim majstorom, jer ja ih sam više ne farbao.
Upadneš, ideš dalje😁
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju