Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP180 by dario007
dario007:
Preuzeo sam plastike i felge,naravno da je to debelo ispod mojih ocekivanja,felge je unistio,pune su curaka,masa mjesta nije ni oprana,kamoli posmirglana,tako da jos uvijek nista od sklapanja jer se felge budu farbale na novo.
Plastike u crvenoj boji su okej,mogu proc,iako imaju propusta koji se nece moc sakriti.Srebrne su dosta lose napravljene.Imam 40ak slika koje sam slao ovako ekipi s kojima sam si bolji ili su u tome.
Nezz ima li potrebe stavljati sve te slike,jer je posao napravljen ofrlje,bez obzira na nas dogovor i moja ocekivanja koja su mu bila jasna od prve poruke,ali eto svaka skola se placa pa tako i ova,poklonjeno mu je 1000kn za materijal.
Evo ovako po forumski slike cemo prvo,pa cu onda propuste.
dario007:
Fulane nijanse
Nepravilnosti u boji plastika
I horor film na felgama
Jos imajte na umu da mobitel ne može ni priblizno uhvatiti ono sto oko vidi,tako da se neke stvari bas ni ne vide preko mobitela...
ljubo46:
Moje su jos gore od ovoga bile a isto mi je uzeo majstor 1000kn moja priprema bila.
Ove tvoje je super naspram moga.
Kad ih namontiras pola toga neces ni vidjeti pogotovo felge koje su uvijek zamazane.
Ja bi ostavio kako je :dontknow:
challenbeen:
j#bote koji promašaj hahha ... pa ovo komore nije ni vidlo... jao meni pa meni su plastike na MC3 bolje ispale a špricao sam u štali...
dario007:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju