Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP180 by dario007

(1/44) > >>

dario007:
Evo doslo je vrijeme i da ja sebi nađem ono sto sam oduvijek htio,uletio je sasvim slucajno,ponudio mi ga covjek koji je vlasnik od 2012g i vec sam neke dijelove uzimao od njega pa smo ostali u kontaktu i nakon sto mu je puknuo blok odustao je od slaganja,jer je za sve placao majstora,.Nejde mu serafanje bas od ruke.

Na trazenu cijenu sam odmah pristao i covjek mi ga je pricuvao par dana dok nisam prikolicom otisao u Poreč po njega.Nisam mogao odbiti,iako sam mjesec dana prije kupio jos jednog SPa za kojeg sam odlucio da ce se slozit pa u prodaju...

Evo slike vozilice dok je jos blok bio citav.Original SP180,redizajn,zadnja godina proizvodnje 2003.

common hispanic boy names

dario007:
Crne plastike su bile onaj plastidip na oem boju,pa je onda polakiran u nardo grey,ali kriminalno lose,sto se na slikama cak ni ne vidi.

Evo i slika sa puknutim blokom kad sam prikolicom dosao po njega.

Skuter ima 48000km na satu.Na 40tkm je rađena komplet generalka i covjek je pokupovao pol Malossi ducana

Malossi mhr 172
Malossi mhr radilica
Malossi multivar
Malossi delta
Polini zvono
Malossi sekundar
Malossi cdi
Karb dellorto phbl 24

Uz skuter sam dobio i punu kutiju dijelova,sve sta je mijenjano i sto je ostalo od njega,tu je jos 5-6 prirubnica,28mm karb,plastike,zvono,kvacilo itd.

Tihich:
Kako je došlo do toga da pukne blok  :o

dario007:
E sad ja sam to rastavio na proste faktore,maske su 80% u banani,dobar je vizir,maske volana i zadnji spojler,V maska je uredna,ali prije redizajna i to trebam drugu uzet,zmigavci i svjetla osteceni,bocne plastike kriminal,ali mi se osmijehnula sreca pa sam preko ove ekipe s kojima sam u kontaktu dogovorio frendovsku cijenu za komplet uredne bokove i prednje maske.Dao sam svoje,mali blok koji je tu ostao uredan i 400kn za maske pripremljene do lakiranja,znaci u fileru.

Bio je i mali sudar sa autom,pa je jedna podnica dobila limarsko ostecenje,za nju sam vec uzeo donor ramu od 50cc bez papira za 100kn,pa ce se prevarit taj dio.

I slika kako je izgledao 2013g,90% da cu ga vratit u oem boje,ali to jos nisam 100%.

dario007:

--- Citat: Tihich - 02 Rujan, 2022, 20:25:32 ---Kako je došlo do toga da pukne blok  :o

--- Kraj citata ---

Mana svih blokova nakon sto su ga nakon 97g suzili u sredisnjem dijelu i nakalemili 13 cola kotace.Obicno pukne od jakih udaraca na cesti,đipanja po zadnjem,neimanja svih serafa na deklu i od vibracija rezonantnog auspuha ili od nekoliko kombinacija navedenog.Ovaj je napukao kad su ga u servisu slagali i vozili bez supporta dok je jos jolly moto bio gore,nakon toga je skinut i vozena bacvica,ali duralo je dok je dekl drzao sve na okupu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju