Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP180 by dario007

<< < (21/44) > >>

dario007:
Na 12.str je kako je to meni ispalo lakirano u garaži sa špricom od 50kn,tako da je po meni sramotno kako je to lakirer ofarbao u komori sa profi spricom,materijalima i uvjetima.

http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,112382.220.html

aprilija top:
Nadam se da mu nisi platil nis jel ak jesi sve bi mu odpeljo da napravi ponovo.

v3kac:

--- Citat: dario007 - 24 Listopad, 2022, 21:52:46 ---Nije opce stvar ni komore,ni filtera,ni sprice,jednostavno priprema nije napravljena kako treba.Nemam ni ja doma komoru ni nikakve filtere pa je masa stvari ispala daleko bolje nego ove felge i to sa spricom od 50kn.

--- Kraj citata ---

Koliko je bilo dogovoreno da če to koštati ?

Ako je 1000 kuna onda je posao tip top za te novce.

dario007:
Dogovoreno je bilo 2300kn,1000 sam odmah dao za materijal kad sam dovezao dijelove.

Nastavljam dalje sa radovima,polako se kompletira i rijesavaju sitnice.Ubačena su sva nova crijeva,slozene gumice na izlazima iz tankova,oprana vakum pumpa i druga stavljana nova OEM Piaggio.

Slozen poklopac tanka koji je također kupljen nov

Stavio sam provizorno plastike gore da vidim jel sve paše,pa sam uvidio da je lijeva podnica oko 1cm niža od putanje kud plastika ide,tako da je morao raditi čekić da se to dovede na mjeru,sad paše super.
Oprana je kada i pokrpane rupice od serafa koje je netko bušio po poklopcu akumulatora,crijevo za odusak akumulatora je isto sprovedeno i naruceno oem kuciste osiguraca jer je netko zbrikao neko drugo.To je jedini dio koji je brikan po instalaciji.
Vracene su i ostale sitnice po rami i sad sam zakočen za dalje dok ne riješim felge i smontiram mašinu.

dario007:
Ajmo repete felgi

Ostalo mi je filera pa sam jednu pripremljenu V masku bacio u filer.

Kupio sam i bumper sprej pa sam i njega isprobao na jednoj plastici...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju