Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP180 by dario007
dario007:
Polako se slaže dalje,pocistio sam komplet sita rezervoara i rezervoare,selne okrenuo naopako jer se inace ne moze zamijeniti vakum pumpa i pipica tanka bez puno rastavljanja.Stavljam nova crijeva,a dio od vakum pumpice do karburatora cu ostavit pa cu to kad dode nova vakum pumpica(ova ne valja) i kad cu moc odredit duzinu crijeva.
Kako su serafi preskupi da bi ih kupovao pojedinacno (1.5€-kom)onda sam ih odlucio pofarbati.Prvo su odstajali u antikorozinu,posuseni,popikani i pofarbani.
Evo trenutno sam stao u ovoj fazi,ubacio sam sajlu uljne novu,silikonski kabal svjecice,dio di su mase obrusio do rame i napacao sa masti.Dovodim sad sitnice u red dok plastike i felge ne dodu sa lakiranja.
Hvala kolegi Bumpu za slike oem 180tke tako da sve mogu dovesti kako je tvornicki poslozeno.Vidim sad da je seraf na klackalici kontra okrenut,fali crijevo za odusak akumulatora,odusak rezervoara je bio prekratak i kemijan je glavni osigurac,tako da je narucen originalni da to bude pic pic.
dario007:
Spy photo
mic:
Jaoo mrale, radio sam isti takav set plastika nedavno
aprilija top:
ovo bude top makar da si prednju ruknuo mozda u srebrnu posto je blatobran crveni al i ove ce bit top
dario007:
Nije nije,blatobran bude mat sivi kao i V maska u originalu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju