Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP180 by dario007

<< < (17/44) > >>

aprilija top:
Ma nebu tak i tak to bude sam ispred kuce po onom brgu dole gore voznja opet 😂😂 da se oce tripovat kupila bi se peza i vozila. :laughing6:

ValentinoD:
Koja je cjena ovog yss amortizera i di se moze naruciti?

dario007:

--- Citat: aprilija top - 21 Listopad, 2022, 14:26:08 ---Ma nebu tak i tak to bude sam ispred kuce po onom brgu dole gore voznja opet 😂😂 da se oce tripovat kupila bi se peza i vozila. :laughing6:

--- Kraj citata ---

Tako je,vidis kak ti sve znas...Sreca kaj imam dva kom,pa je jedan za u dvorište,a drugi za vožnju,a treci da pokaze zube velikim majstorima  :icon_thumright:

--- Citat: ValentinoD - 21 Listopad, 2022, 17:34:24 ---Koja je cjena ovog yss amortizera i di se moze naruciti?

--- Kraj citata ---

Amortizer sam ti uzeo sa Scooter Center-a,cijena je 135e,ako ces uzimati odmah si i oem odbojne gume nove uzmi uz njega,jer ovi koji idu uz njega su preuski,a pak ovaj BGM koji sam ja uzeo za 17e ne paše pa sam morao piksu dodavati.

--- Citat: balki - 21 Listopad, 2022, 12:57:34 ---Skroji i poljepi neostikom odozgora "kućicu" od šlaufa auto gume ili sl.
Ovak će ti prašina, voda i sl to sve iznutra prljati a tu imaš osigurače i sl...
Projekt nesmije biti mezimac samo za ljetnu idilu jer će te zadesit kiša, lokva i sl prije il poslje;-)

--- Kraj citata ---

Bum vidio jel imam kaj pametno za napraviti...
Hvala za savjet.

Danas sam malo u depri jer se lakireru digla boja kad je sve polakirao,nesto je odreagiralo i sad ce morat ponoviti postupak.

Poggiali:
Dario, kolko su te izasli kljucevi sa bravicama ?

dario007:
Oko 200kn ugrubo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju