Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP180 by dario007

<< < (16/44) > >>

dario007:
Naravno da moraš pripasivati sve i da nije plug i ori.

Morao sam kratiti selen,pa sam ga ispresao i dobio na mjeru.Dobro to je pisalo u opisu da se mora napraviti,ali uzeo sam i bgm tvrđe gume koje se vežu na ramu pa ni one bas ne pasu savrseno,dosta se luftaju na amortizeru pa cu tu morati neku piksu ubaciti.

photo upload sites

Plastike sam sve skupio na hrpu i odvezao ih na lakiranje

dario007:
Evo jutros bio kod batice Zvonkeca pa smo rano jutro tokarili piksu za amortizer.

I kako to izgleda na amortizeru

Kupio sam i nove oem bravice jer sam imao razlicite uloske na sicu i na kontakt bravi

Naravno i nove osigurace za bravu i elektricni dio brave jer je to sve bilo vezicama povezano gore.

acer aspire v5 keyboard issues

Evo polako sam poceo i sklapat nazad,sva sreca da sam sve poslikao i posnimio jer bog nebi dobro raspeljao ovaj kupus instalacije iznad vilice.Malo dam obmotavao instalsciju di je trebalo,trebat ce i polemit jedan dio koji je brikan kod osiguraca.
Stavljeni su i pleteni lajtunzi,prednji sa alija,zadnji je donor bio Power.Ubacena i nova sajla pinjona.

Sutra nastavak...

balki:
Ćeš nečime zatvoriti ove otvore koje si rezao u plastici iznad prednje vilice? Tuda će se iznutfice skutera zaljevati vodom, blatom i sl.

dario007:
Nisam imao u planu,tak se taj skuter nebu vozio ni po kisi ni po blatu,a ima i dobro rijesen blatobran tako da nebi smjelo bit velikih problema.

balki:
Skroji i poljepi neostikom odozgora "kućicu" od šlaufa auto gume ili sl.
Ovak će ti prašina, voda i sl to sve iznutra prljati a tu imaš osigurače i sl...
Projekt nesmije biti mezimac samo za ljetnu idilu jer će te zadesit kiša, lokva i sl prije il poslje;-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju